Oostdijkje 10

1483AA De Rijp

+31-85-500-8011

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid


Marc Lausberg

+31-1-404-0753

info@demeermolen.nl

ma-vr van 08:30 t/m 17:30 | weekend van 08:30 t/m 23:00

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Winkel
Toiletten
Wastafels
Uw ervaringen over Jachthaven Meermolen in De rijp delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven Meermolen

Jachthaven De Meermolen ligt in het Noord-Hollandse plaatsje De Rijp. U vindt de haven aan de oever van de Beemsterringvaart net ten noorden van de brug.

De Rijp en haar omgeving is rustig, groen en gemoedelijk. Het historische dorp, met tal van monumentale gebouwen, ligt op steenworp afstand van de haven. Daar vindt u winkels en eet- en drinkgelegenheden. Een supermarkt vindt u op zo'n 1,5 km in de straat 'Driemaster'. Bij de VVV is uitgebreide informatie verkrijgbaar over de vele wandel, fiets een vaartochten die u in de regio kunt maken.

De haven beschikt over ca. 40 ligplaatsen en heeft water en elektriciteit aan de steigers. Verder is er eenvoudig sanitair aanwezig en een trailerhelling.

Uw ervaringen over Jachthaven De Meermolen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt