Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Marina Westerdok

Marina Westerdok

Marina Westerdok

In het centrum van Amsterdam ligt onze haven Marina Westerdok, gelegen vlakbij het Centraal Station en het IJ. De haven is tevens op loopafstand van de Jordaan en een van de leukste winkelstraten van Nederland: de Haarlemmerdijk.

Marina Westerdok is geschikt voor alle soorten boten en ligt naast het terras van het gezellige restaurant Bickers aan de Werf, waar u uiteraard welkom bent voor een drankje. Ook bij Marina Westerdok is permanent toezicht.

Hoewel het in het hart van Amsterdam ligt, is het Bickerseiland opvallend rustig. Een knusse, historische en dorpse woonbuurt in de bruisende binnenstad.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt