Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Marina Seaport IJmuiden

3.2 van 5 (5 beoordelingen)

Marina Seaport IJmuiden

3.2 van 5 (5 beoordelingen)

Sinds 1994 is Marina Seaport IJmuiden een perfecte uitvalsbasis voor watersporters die van de zee houden. De haven is gebouwd aan de verlengde zuidpier van de IJmond, ingeklemd tussen een prachtig breed strand, de Kennemerduinen en IJmuiden. Inmiddels is het havengebied uitgebreid met kantoren, een beachresort, een hotel en diverse cafés, strandpaviljoens, winkels en een Yachtclub. Voor overdekte stalling en yachtservice werkt de haven samen met Seaport Sailing Yachts.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt