Maus Gatsonidesweg 3

2031AG Haarlem

29

ligplaats

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Haven meester
Beveiligde steigers
Afvalstation
Toiletten
Wastafels
Uw ervaringen over Jachthaven Midwolda in groningen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven Schoteroog

U vindt Jachthaven Schoteroog aan de Schoterbrug aan het Spaarne in Haarlem. De haven wordt beheerd door Jachtvereniging Watervrienden. Ooit een boerderij, nu een fraaie, gedeeltelijk monumentale haven waarvandaan u prachtige vaartochten kunt maken.

Als passant kunt u aanmeren bij de buitensteiger. De havenmeester is in de boerderij aanwezig die u vervolgens een box of andere ligplaats zal aanwijzen. Vanuit de haven kunt u prachtige wandel en fietstochten maken door de Waardepolder en Schoteroog. Westwaarts, over de Schoterbrug vindt u een bushalte naar Haarlem centrum of Spaarndam. Aan deze zijde vindt u ook winkels en een supermarkt.

De jachthaven van Schoteroog telt ca. 29 ligplaatsen die voorzien zijn van elektra en watertappunten. Nabij de bar vindt u goede toiletvoorzieningen en een douche. In overleg met de havenmeester is het mogelijk om op het terrein te barbecueën.

Uw ervaringen over Jachthaven Schoteroog delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt