Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Schoteroog

Jachthaven Schoteroog

U vindt Jachthaven Schoteroog aan de Schoterbrug aan het Spaarne in Haarlem. De haven wordt beheerd door Jachtvereniging Watervrienden. Ooit een boerderij, nu een fraaie, gedeeltelijk monumentale haven waarvandaan u prachtige vaartochten kunt maken.

Als passant kunt u aanmeren bij de buitensteiger. De havenmeester is in de boerderij aanwezig die u vervolgens een box of andere ligplaats zal aanwijzen. Vanuit de haven kunt u prachtige wandel en fietstochten maken door de Waardepolder en Schoteroog. Westwaarts, over de Schoterbrug vindt u een bushalte naar Haarlem centrum of Spaarndam. Aan deze zijde vindt u ook winkels en een supermarkt.

De jachthaven van Schoteroog telt ca. 29 ligplaatsen die voorzien zijn van elektra en watertappunten. Nabij de bar vindt u goede toiletvoorzieningen en een douche. In overleg met de havenmeester is het mogelijk om op het terrein te barbecueën.

Uw ervaringen over Jachthaven Schoteroog delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt