Penningsveer 5

2065AM Haarlemmerliede

+31-85-500-8747

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Beperkte beschikbaarheid

Passantenplekken Beperkte beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Toiletten
Havenmeester
Kindervoorzieningen
Wastafels
Wifi
Uw ervaringen over Jachthaven Bij Van Assema in Haarlemmerliede delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Anoniem
Fijne plek om een bootje te huren en na te borrelen in het prima restaurant

Jachthaven Bij Van Assema

5.0 van 5 (1 beoordelingen)

De jachthaven telt 100 ligplaatsen, op loopafstand van het eigen gratis parkeerterrein. Vanuit de haven, die grenst aan recreatieplas de Mooie Nel, vaart u binnen drie kwartier naar het centrum van Haarlem.

De jachthaven verhuurt boxen van verschillende afmetingen. Op de steigers rondom de haven kunt u tegen betaling stroom afnemen van een van de stroomzuilen, en water tappen op de passantensteiger aan de voorzijde bij het café. In de jachthaven is tevens een toilet- en douchegelegenheid.

Als u onderhoud aan uw boot wilt (laten) plegen, dan kunt u hiervoor het hele jaar door een afspraak maken.

Passanten zijn welkom; de jachthaven stelt het op prijs als u van tevoren even telefonisch contact opneemt om uw komst aan te kondigen.

Aan de rand van de jachthaven ligt café-paviljoen Bij Van Assema. Hier kunt u voor of na het varen even neerstrijken op het terras of tussen het klussen door een stevige lunch nuttigen.

Uw ervaringen over Jachthaven Bij Van Assema in de Haarlemmerliede delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats houder.

Bekijk alle reviews en informatie en reserveer uw ligplaats meteen online op Jachthaven.nl


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt