Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Bij Van Assema

5 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthaven Bij Van Assema

5 van 5 (1 beoordelingen)

De jachthaven telt 100 ligplaatsen, op loopafstand van het eigen gratis parkeerterrein. Vanuit de haven, die grenst aan recreatieplas de Mooie Nel, vaart u binnen drie kwartier naar het centrum van Haarlem.

De jachthaven verhuurt boxen van verschillende afmetingen. Op de steigers rondom de haven kunt u tegen betaling stroom afnemen van een van de stroomzuilen, en water tappen op de passantensteiger aan de voorzijde bij het café. In de jachthaven is tevens een toilet- en douchegelegenheid.

Als u onderhoud aan uw boot wilt (laten) plegen, dan kunt u hiervoor het hele jaar door een afspraak maken.

Passanten zijn welkom; de jachthaven stelt het op prijs als u van tevoren even telefonisch contact opneemt om uw komst aan te kondigen.

Aan de rand van de jachthaven ligt café-paviljoen Bij Van Assema. Hier kunt u voor of na het varen even neerstrijken op het terras of tussen het klussen door een stevige lunch nuttigen.

Uw ervaringen over Jachthaven Bij Van Assema in de Haarlemmerliede delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats houder.

Bekijk alle reviews en informatie en reserveer uw ligplaats meteen online op Jachthaven.nl

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt