Mooie Nelweg 101

2031BV Haarlem

+31-85-500-8492

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Beperkte beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid


Clemens

+31-3-371-6379

havenmeester@haarlemsejachtclub.nl

ma-vr van 08:30 t/m 17:30 | weekend van 08:30 t/m 23:00

Faciliteiten

Douches
Havenmeester
Beveiligde steigers
Afvalstation
Toiletten
Wastafels
Wifi
Uw ervaringen over Haarlemsche Jachtclub in Haarlem delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Ine Kuiper
9 weken door Nederland gevaren en dus veel havens gezien. Deze haven is by far de beste!!! Naast vriendelijkheid, vrolijkheid, oprechte belangstelling en zorgzaamheid is ook de geweldige hygiëne een hele prettige ervaring. Clemens en Esther, jullie haven staat met stip op nummer één 😁 Dank voor de fijne tijd!
John Dreu
Prima gelegen haven. Fantastische havenmeester Clemens en zijn partner Ester. Vriendelijke ontvangst en duidelijke uitleg. Je voelt je er meteen thuis. Schoon en goed onderhouden sanitair. De leuke kantine hanteert vriendelijke prijzen. Op 100m afstand een prima restaurantje.
wout spies
Een van de betere jachthavens in Nederland, zo niet de beste in zijn categorie. Havenmeester Clemens en zijn vrouw Esther zijn bijzonder hartelijk, gastvrij en behulpzaam (havenmeerster brengt zelfs een fiets naar de plaats waar we een lekke band kregen!). Mooie ligplaatsen, schoon sanitair, gezellige kantine, strandje, leenfietsen, wat wil een mens nog meer. Graag tot een volgend bezoek,

Haarlemsche Jachtclub

De haven van de Haarlemsche Jachtclub is gelegen aan de Mooie Nel te Haarlem. Naast de haven vindt u Schoteroog waar u kunt wandelen en een fraai uitzicht heeft over de Spaarne en de stad. Ten noorden van de haven kunt u via de Spaarne naar het Ij varen.

De jachthaven heeft een grote botenloods voor het stallen op wal. Verder zijn er een helling met hellingkar, een kraan voor het strijken van masten en het hijsen van kleine boten aanwezig, evenals een trailerhelling en een jollenhelling.

Goed sanitair behoort tot de faciliteiten, evenals wifi en de inname van afgewerkte oliën en vetten. Verder is er een mogelijkheid tot winterstalling van uw boot.In de haven zijn fietsen beschikbaar waarmee u in 15 minuten in het centrum van Haarlem bent.

Uw ervaringen over de jachthaven van Haarlemsche Jachtclub delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt