Mooie Nelweg 101

2031BV Haarlem

+31-85-500-8492

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Beperkte beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Havenmeester
Beveiligde steigers
Afvalstation
Toiletten
Wastafels
Wifi
Uw ervaringen over Haarlemsche Jachtclub in Haarlem delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Rein de Jong
Prachtige, rustige haven. Erg fijne ontvangst door de (altijd vrolijke) havenmeester. Superschoon sanitair met gelegenheid een wasje te draaien. Het terrein is erg netjes onderhouden en het gebied naast de haven is idyllisch en perfect voor honden. Een aanrader, wij komen er zeker nog een keer.
Menno
Prachtige jachthaven, gelegen midden in de natuur, maar toch slechts 15 min fietsen (gratis te leen) naar het centrum. Mooi sanitair en zeer vriendelijk havenmeesters echtpaar.

Haarlemsche Jachtclub

De haven van de Haarlemsche Jachtclub is gelegen aan de Mooie Nel te Haarlem. Naast de haven vindt u Schoteroog waar u kunt wandelen en een fraai uitzicht heeft over de Spaarne en de stad. Ten noorden van de haven kunt u via de Spaarne naar het Ij varen.

De jachthaven heeft een grote botenloods voor het stallen op wal. Verder zijn er een helling met hellingkar, een kraan voor het strijken van masten en het hijsen van kleine boten aanwezig, evenals een trailerhelling en een jollenhelling.

Goed sanitair behoort tot de faciliteiten, evenals wifi en de inname van afgewerkte oliën en vetten. Verder is er een mogelijkheid tot winterstalling van uw boot.In de haven zijn fietsen beschikbaar waarmee u in 15 minuten in het centrum van Haarlem bent.

Uw ervaringen over de jachthaven van Haarlemsche Jachtclub delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt