Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Haarlemsche Jachtclub

Haarlemsche Jachtclub

De haven van de Haarlemsche Jachtclub is gelegen aan de Mooie Nel te Haarlem. Naast de haven vindt u Schoteroog waar u kunt wandelen en een fraai uitzicht heeft over de Spaarne en de stad. Ten noorden van de haven kunt u via de Spaarne naar het Ij varen.

De jachthaven heeft een grote botenloods voor het stallen op wal. Verder zijn er een helling met hellingkar, een kraan voor het strijken van masten en het hijsen van kleine boten aanwezig, evenals een trailerhelling en een jollenhelling.

Goed sanitair behoort tot de faciliteiten, evenals wifi en de inname van afgewerkte oliën en vetten. Verder is er een mogelijkheid tot winterstalling van uw boot.In de haven zijn fietsen beschikbaar waarmee u in 15 minuten in het centrum van Haarlem bent.

Uw ervaringen over de jachthaven van Haarlemsche Jachtclub delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt