Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven de Rietpol Spaarndam

5 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthaven de Rietpol Spaarndam

5 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthaven De Rietpol ligt in het mooie dorpje Spaarndam. Komt u vanaf het Noordzeekanaal dan vindt u de haven direct naast de Grote Sluis aan de rivier de Spaarne. In de omgeving kunt u fraaie fiets- en wandeltochten maken. Pal naast de haven ligt de Kolksluis, de oudste sluis van Europa.

De jachthaven is gevestigd op het Rietpol-eiland met vele ligplaatsen, een werf, watersportwinkel en takelmateriaal. Vanuit de haven vaart u eenvoudig naar de Buiten Spaarne, Mooie Nel en Haarlem. Op korte loopafstand van de haven vindt u een supermarkt, diverse horecagelegenheden, kinderspeelplaatsen en een brandstofhandel.

In de haven zijn 100 ligplaatsen en 25 passantenplaatsen. De maximale doorvaarhoogte is 10,5 meter. Er zijn plaatsen langs de steiger of de wal. De werf biedt hellingsruimte voor schepen tot 40 ton. De steigers zijn voorzien van elektriciteits- en watertappunten. Daarnaast zijn op het terrein sanitaire voorzieningen, afvalcontainers, een vuilwater- en bilgewaterpomp en een stortplaats voor afgewerkte olie.

Uw ervaringen over jachthaven de Rietpol delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt