Rietpol 1

2063KA Spaarndam

+31-85-500-8458

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Vol

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Kindervoorzieningen
Beveiligde steigers
Tankstation
Afvalstation
Winkel
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven de Rietpol Spaarndam in Spaarndam delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Riethaegh
De nieuwe eigenaar is deze jachthaven aan het geschikt maken voor woningbouw. De Rietpol bestaat niet meer. Januari 2020
Anoniem
Jachthaven de rietpol is een hartstikke gezellig haventje waar je altijd een wam onthaal krijgt. Het is een mooi vaargebied en je kijkt je ogen ook nog eens uit. Top.

Jachthaven de Rietpol Spaarndam

5.0 van 5 (2 beoordelingen)

Jachthaven De Rietpol ligt in het mooie dorpje Spaarndam. Komt u vanaf het Noordzeekanaal dan vindt u de haven direct naast de Grote Sluis aan de rivier de Spaarne. In de omgeving kunt u fraaie fiets- en wandeltochten maken. Pal naast de haven ligt de Kolksluis, de oudste sluis van Europa.

De jachthaven is gevestigd op het Rietpol-eiland met vele ligplaatsen, een werf, watersportwinkel en takelmateriaal. Vanuit de haven vaart u eenvoudig naar de Buiten Spaarne, Mooie Nel en Haarlem. Op korte loopafstand van de haven vindt u een supermarkt, diverse horecagelegenheden, kinderspeelplaatsen en een brandstofhandel.

In de haven zijn 100 ligplaatsen en 25 passantenplaatsen. De maximale doorvaarhoogte is 10,5 meter. Er zijn plaatsen langs de steiger of de wal. De werf biedt hellingsruimte voor schepen tot 40 ton. De steigers zijn voorzien van elektriciteits- en watertappunten. Daarnaast zijn op het terrein sanitaire voorzieningen, afvalcontainers, een vuilwater- en bilgewaterpomp en een stortplaats voor afgewerkte olie.

Uw ervaringen over jachthaven de Rietpol delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt