Nassaukade 63

1052CP Amsterdam

+31-85-500-8692

Inchecken: voor 11:26

Uitchecken: voor 11:26

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Walstroom
Beveiligde steigers
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachtwerf Staverno - Nassaukade in Amsterdam delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Anoniem
Je ligt hier werkelijk midden in het centrum van Amsterdam (het leuke gebied van de stad). Niet goedkoop. maar als je om je heen kijkt is het het geld dubbel en dwars waard.

Jachtwerf Staverno - Nassaukade

4.0 van 5 (1 beoordelingen)

Aan de rand van de Jordaan vindt u de tweede jachthaven aan de Nassaukade. Deze jachthaven biedt plaats aan 120 boten met een maximum lengte van 10 meter en een maximum doorvaar hoogte van 2.15 meter. Op de werf staat een botenkraan voor boten tot 5 ton, ideaal voor uw winterstalling.
Ook de Nassaukade is beveiligd door middel van videobewaking en deze is online te bekijken. Naast de videobewaking is er een toegangscode om door het hek te komen. De haven is goed bereikbaar, zowel met openbaar vervoer als op eigen vervoer. Het IJ en het Noordzeekanaal liggen op ongeveer 5 minuten varen en de Oranjesluizen op ongeveer 15 minuten.


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt