Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachtwerf Staverno - Nassaukade

4 van 5 (1 beoordelingen)

Jachtwerf Staverno - Nassaukade

4 van 5 (1 beoordelingen)

Aan de rand van de Jordaan vindt u de tweede jachthaven aan de Nassaukade. Deze jachthaven biedt plaats aan 120 boten met een maximum lengte van 10 meter en een maximum doorvaar hoogte van 2.15 meter. Op de werf staat een botenkraan voor boten tot 5 ton, ideaal voor uw winterstalling.
Ook de Nassaukade is beveiligd door middel van videobewaking en deze is online te bekijken. Naast de videobewaking is er een toegangscode om door het hek te komen. De haven is goed bereikbaar, zowel met openbaar vervoer als op eigen vervoer. Het IJ en het Noordzeekanaal liggen op ongeveer 5 minuten varen en de Oranjesluizen op ongeveer 15 minuten.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt