Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Holland Sport Boat Centre

Jachthaven Holland Sport Boat Centre

De jachthaven Holland Sport Boat Centre is gelegen bij Amsterdam-Zeeburg. Op deze mooie plek aan het Ijmeer heeft u vrije doorvaart naar het Markermeer, Ijsselmeer en de randmeren. De historische grachten van Amsterdam, de Vecht en de Amstel zijn eveneens goed bereikbaar.

In de haven vindt u 350 ligplaatsen met variabele lengtes tussen de 6 en 13 meter. Naast boten kunt u hier terecht voor ligplaatsen voor waterscooters en jetski's. De meeste ligplaatsen zijn uitgerust met elektriciteit en water. Bij Holland Sport Boat Centre kunt u ook terecht voor allerlei onderdelen, accessoires en dienstverlening, zoals winter- en zomerstalling, anti-fouling behandeling en conserveringsbehandeling.

Er zijn goede sanitaire voorzieningen in de haven aanwezig. Daarnaast is er een hijskraan, tankstation met benzine en diesel, en een privéparkeerterrein aanwezig. In de bar kunt u eten en drinken en heeft u een fraai uitzicht over het Ijmeer.

Uw ervaringen over de jachthaven Holland Sport Boat Centre delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt