Zuiderzeeweg 2

1095KG Amsterdam

+31-85-500-8443

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Vol

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Beveiligde steigers
Tankstation
Toiletten
Wastafels
Uw ervaringen over Jachthaven Holland Sport Boat Centre in Amsterdam delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

johan
Beste Lezer. Al enige tijd worden jachthavens in Nederland lastiggevallen door Jachthaven.nl. Deze website pretendeert te bemiddelen in ligplaatsen’. Natuurlijk zijn jachthavens blij zijn met ondersteuning van hun activiteiten en de reviews, maar helaas dringt deze website zich ongevraagd aan de jachthavens in Nederland op en lijkt namens de jachthavens naar potentiële “klanten” te communiceren. Als gevolg daarvan worden ook ongevraagd facturen verstuurd. Dit alles vindt plaats zonder overleg met en toestemming van de betreffende jachthavens. Na meerdere contacten en pogingen daartoe, met het vriendelijke en toch dringende verzoek de jachthavens die geen contract hebben met jachthaven.nl en om de gegevens niet meer te vermelden op hun website(s) en ook zeker niet namens de jachthavens te communiceren, blijft jachthaven.nl structureel doorgaan met deze praktijken. Heel veel jachthavens hebben geen enkele verbintenis met Jachthaven.nl en wijzen dan ook elke aansprakelijkheid die zou kunnen voortvloeien uit deze ongewenste dienstverlening af. Het verkrijgen van een ligplaats dan wel het als passant verzoeken om een ligplaats kan het beste plaatsvinden via de contactgegevens van de jachthaven zelf, en niet via een zogenaamd bemiddelende website. Aanvragen die via bemiddelingsbureaus of bemiddelingssites tot stand komen worden bij veel jachthavens niet in behandeling genomen en geven geen enkel recht op een ligplaats, ook niet als daarvoor reeds geld is betaald aan de bemiddelende organisatie. Veel jachthavens proberen de krachten te bundelen en melding te doen bij overkoepelende organisaties. O.a. de HISWA keurt deze praktijk rigoureus af. Er is hier namelijk sprake van misleiding en oplichting van watersporters en havens.

Jachthaven Holland Sport Boat Centre

De jachthaven Holland Sport Boat Centre is gelegen bij Amsterdam-Zeeburg. Op deze mooie plek aan het Ijmeer heeft u vrije doorvaart naar het Markermeer, Ijsselmeer en de randmeren. De historische grachten van Amsterdam, de Vecht en de Amstel zijn eveneens goed bereikbaar.

In de haven vindt u 350 ligplaatsen met variabele lengtes tussen de 6 en 13 meter. Naast boten kunt u hier terecht voor ligplaatsen voor waterscooters en jetski's. De meeste ligplaatsen zijn uitgerust met elektriciteit en water. Bij Holland Sport Boat Centre kunt u ook terecht voor allerlei onderdelen, accessoires en dienstverlening, zoals winter- en zomerstalling, anti-fouling behandeling en conserveringsbehandeling.

Er zijn goede sanitaire voorzieningen in de haven aanwezig. Daarnaast is er een hijskraan, tankstation met benzine en diesel, en een privéparkeerterrein aanwezig. In de bar kunt u eten en drinken en heeft u een fraai uitzicht over het Ijmeer.

Uw ervaringen over de jachthaven Holland Sport Boat Centre delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt