Zuiderzeeweg 2

1095KG Amsterdam

020-791-0013

350

ligplaats

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Haven meester
Beveiligde steigers
Tankstation
Toiletten
Wastafels
Uw ervaringen over Jachthaven Midwolda in groningen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven Holland Sport Boat Centre

De jachthaven Holland Sport Boat Centre is gelegen bij Amsterdam-Zeeburg. Op deze mooie plek aan het Ijmeer heeft u vrije doorvaart naar het Markermeer, Ijsselmeer en de randmeren. De historische grachten van Amsterdam, de Vecht en de Amstel zijn eveneens goed bereikbaar.

In de haven vindt u 350 ligplaatsen met variabele lengtes tussen de 6 en 13 meter. Naast boten kunt u hier terecht voor ligplaatsen voor waterscooters en jetski's. De meeste ligplaatsen zijn uitgerust met elektriciteit en water. Bij Holland Sport Boat Centre kunt u ook terecht voor allerlei onderdelen, accessoires en dienstverlening, zoals winter- en zomerstalling, anti-fouling behandeling en conserveringsbehandeling.

Er zijn goede sanitaire voorzieningen in de haven aanwezig. Daarnaast is er een hijskraan, tankstation met benzine en diesel, en een privéparkeerterrein aanwezig. In de bar kunt u eten en drinken en heeft u een fraai uitzicht over het Ijmeer.

Uw ervaringen over de jachthaven Holland Sport Boat Centre delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt