Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Hilton Marina

Hilton Marina

Via de Amstel bereikt u met uw sloep de fraaie sloepenhavens Hilton Marina en Apollo Marina. Deze liggen op twintig minuten varen van de binnenstad. Respectievelijk bij het Hilton en Wyndham Apollo Hotel. De jachthaven heet u van harte welkom om er te komen overnachten. Op uw eigen schip in deze havens met allure of in een van beide luxe hotels. Die beschikken over gezellige restaurants en bars die uitzicht bieden op de havens en uw eigen boot. Uiteraard is de beveiliging uitstekend geregeld en kunt u vanuit de havens direct gaan genieten van het culturele, culinaire en shopping aanbod dat de binnenstad van Amsterdam in overvloed biedt.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt