Zandhoek 10

1013KT Amsterdam

020-791-0033

20

ligplaats

Faciliteiten

Walstroom
Restaurant
Haven meester
Beveiligde steigers
Wastafels
Uw ervaringen over Jachthaven Midwolda in groningen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven Het Realeneiland

Jachthaven Het Realeneiland in Amsterdam is centraal gelegen aan het Westerdok. Vanuit dit water bent u direct op het IJ, van waar u alle windrichtingen uit kunt varen.

U vindt de gemoedelijke jachthaven tussen de Zoutkeetsgracht en de Realengracht, in hartje Amsterdam. Binnen een uur varen bent u bij Buiten IJ, het Noordzee Kanaal en het Markermeer.

De haven beschikt over zo'n 20 ligplaatsen. De haven kan ook superjachten accomoderen. Passanten zijn eveneens van hart welkom. De ligplaatsen zijn voorzien van vingersteigers voor een goede toegankelijkheid. Tevens zijn er stroomaansluitingen en watertappunten aanwezig. Nabij vindt u diverse winkel en horecagelegenheden.

Uw ervaringen over Jachthaven Het Realeneiland in Amsterdam delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt