Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Het Realeneiland

Jachthaven Het Realeneiland

Jachthaven Het Realeneiland in Amsterdam is centraal gelegen aan het Westerdok. Vanuit dit water bent u direct op het IJ, van waar u alle windrichtingen uit kunt varen.

U vindt de gemoedelijke jachthaven tussen de Zoutkeetsgracht en de Realengracht, in hartje Amsterdam. Binnen een uur varen bent u bij Buiten IJ, het Noordzee Kanaal en het Markermeer.

De haven beschikt over zo'n 20 ligplaatsen. De haven kan ook superjachten accomoderen. Passanten zijn eveneens van hart welkom. De ligplaatsen zijn voorzien van vingersteigers voor een goede toegankelijkheid. Tevens zijn er stroomaansluitingen en watertappunten aanwezig. Nabij vindt u diverse winkel en horecagelegenheden.

Uw ervaringen over Jachthaven Het Realeneiland in Amsterdam delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt