Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Het Jacht

Jachthaven Het Jacht

Jachthaven Het Jacht is een knusse haven in Amsterdam-Noord. Deze is gelegen aan de Waterlandsezeedijk, omgeven door fraaie oude huizen. Deze voormalige scheepswerf is goed bereikbaar en biedt een prima uitgangspunt om de omringende wateren te bevaren.

U vindt de haven aan de Grote Haven op de kruising van het Zijkanaal K van Nieuwendam, Pereboomsloot en Nieuwe Die. Vanaf het Marker- en IJsselmeer en Ijmuiden is de jachthaven toegankelijk met staande mast.

De haven beschikt over 36 boxen. Afhankelijk van de aanwezigheid van leden zijn deze ook passanten beschikbaar (let op de groene markering bij de boxen). De havenmeester zal u assisteren bij het afmeren. In de haven vindt u steigers met walstroomaansluiting en een haspel met een lange slang voor drinkwater. De toiletten en douches mag u vrij gebruiken. In de buurt vindt u op loopafstand diverse horecagelegenheden en buurtwinkels.

Uw ervaringen over Jachthaven Het Jacht delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt