Nieuwendammerdijk 274

1023BT Amsterdam

+31-85-500-8763

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Vol

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Afvalstation
Winkel
Toiletten
Wastafels
Uw ervaringen over Jachthaven Het Jacht in Amsterdam delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Petra Hagemann
Leuke, kleine en eenvoudige jachthaven in het groen. Aardige en behulpzame havenmeester. Eenvoudige maar schoene douche en toilet. Op loopsfstand van winkelcentrum Noord en metrostation Noord. Als we ooit weer in de buurt zijn, komen we zeker weer langs.
Hans van der Velde
Bij passanten plaatsen staat vol, dit klopt niet. Voor een passanten ligplaats kunt u bellen naar 0643125667.
E.Klazema
de jachthaven ligt aan de niuwendammerdijk niet aan de waterlandsezeedijk.

Jachthaven Het Jacht

Jachthaven Het Jacht is een knusse haven in Amsterdam-Noord. Deze is gelegen aan de Waterlandsezeedijk, omgeven door fraaie oude huizen. Deze voormalige scheepswerf is goed bereikbaar en biedt een prima uitgangspunt om de omringende wateren te bevaren.

U vindt de haven aan de Grote Haven op de kruising van het Zijkanaal K van Nieuwendam, Pereboomsloot en Nieuwe Die. Vanaf het Marker- en IJsselmeer en Ijmuiden is de jachthaven toegankelijk met staande mast.

De haven beschikt over 36 boxen. Afhankelijk van de aanwezigheid van leden zijn deze ook passanten beschikbaar (let op de groene markering bij de boxen). De havenmeester zal u assisteren bij het afmeren. In de haven vindt u steigers met walstroomaansluiting en een haspel met een lange slang voor drinkwater. De toiletten en douches mag u vrij gebruiken. In de buurt vindt u op loopafstand diverse horecagelegenheden en buurtwinkels.

Uw ervaringen over Jachthaven Het Jacht delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt