Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Gemeentehaven Alkmaar - Centrum Noord en Noord-Hollands kanaal

Gemeentehaven Alkmaar - Centrum Noord en Noord-Hollands kanaal

In het noordelijke deel van het Alkmaarse centrum kunnen plezierjachten aanleggen, maar ook is er ruimte voor motorcharters, riviercruiseschepen en beroepsvaart om te kunnen afmeren.

Type: Pleziervaart
Periode: hele jaar
Lengte: max. 10 meter in de boxen (er zijn 25 boxen van 3 meter breed)
Diepgang: 2,50 meter

Noordhollands Kanaal, Kanaalkade
Type: Motorcharter, Riviercruise, Beroepsvaart
Periode: hele jaar
Lengte van de kade: 130 meter
Diepgang: 3,00 meter

Noordhollands Kanaal, Noorderkade en loswal Voormeer
Type: Motorcharter, Riviercruise, Beroepsvaart
Periode: hele jaar

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt