Kogerpolder 8

1489PG De woude

50

ligplaats

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Haven meester
Afvalstation
Toiletten
Wastafels
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven Midwolda in groningen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven de Woudhaven

Jachthaven De Woudhaven is een recreatiehaven aan het Alkmaardermeer. Deze rustige haven bevindt zich aan de oostelijke rand van het meer, bij de Markervaart.

Het gebied is een natuurreservaat waar u naast varen, uitstekend kunt recreëren, wandelen of fietsen. Het eiland is tevens in trek bij vele vogelsoorten.

De haven is opgedeeld aan een walzijde (oostkant) en een eilandzijde (westkant). Aan de walzijde vindt u de aanlegkade voor passanten, douche en toilet, trailerhelling, snackbar en vuilcontainer. Ook vindt u hier een grote parkeerplaats die u via de N246 kunt bereiken. De westelijke kant beschikt over een drinkwaterinnamepunt, vuilwaterstation, en sanitaire voorzieningen. In De Woude zijn twee restaurants te vinden langs de westoever van de Markervaart. Afmeren aan het restaurant is meestal mogelijk.

Uw ervaringen over Jachthaven de Woudhaven delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt