Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven de Woudhaven

Jachthaven de Woudhaven

Jachthaven De Woudhaven is een recreatiehaven aan het Alkmaardermeer. Deze rustige haven bevindt zich aan de oostelijke rand van het meer, bij de Markervaart.

Het gebied is een natuurreservaat waar u naast varen, uitstekend kunt recreëren, wandelen of fietsen. Het eiland is tevens in trek bij vele vogelsoorten.

De haven is opgedeeld aan een walzijde (oostkant) en een eilandzijde (westkant). Aan de walzijde vindt u de aanlegkade voor passanten, douche en toilet, trailerhelling, snackbar en vuilcontainer. Ook vindt u hier een grote parkeerplaats die u via de N246 kunt bereiken. De westelijke kant beschikt over een drinkwaterinnamepunt, vuilwaterstation, en sanitaire voorzieningen. In De Woude zijn twee restaurants te vinden langs de westoever van de Markervaart. Afmeren aan het restaurant is meestal mogelijk.

Uw ervaringen over Jachthaven de Woudhaven delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt