Kogerpolder 1

1489PG De Woude

+31-85-500-8760

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Afvalstation
Toiletten
Wastafels
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven de Woudhaven in De woude delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Janet
Leuke gezellige haven, plekken met gras. Ook leuk om naast je boot te recreëren! Aardige en behulpzame mensen. Aanrader!

Jachthaven de Woudhaven

Jachthaven De Woudhaven is een recreatiehaven aan het Alkmaardermeer. Deze rustige haven bevindt zich aan de oostelijke rand van het meer, bij de Markervaart.

Het gebied is een natuurreservaat waar u naast varen, uitstekend kunt recreëren, wandelen of fietsen. Het eiland is tevens in trek bij vele vogelsoorten.

De haven is opgedeeld aan een walzijde (oostkant) en een eilandzijde (westkant). Aan de walzijde vindt u de aanlegkade voor passanten, douche en toilet, trailerhelling, snackbar en vuilcontainer. Ook vindt u hier een grote parkeerplaats die u via de N246 kunt bereiken. De westelijke kant beschikt over een drinkwaterinnamepunt, vuilwaterstation, en sanitaire voorzieningen. In De Woude zijn twee restaurants te vinden langs de westoever van de Markervaart. Afmeren aan het restaurant is meestal mogelijk.

Uw ervaringen over Jachthaven de Woudhaven delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt