Sixhavenweg 15

1021HG Amsterdam

+31-85-500-8406

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Beveiligde steigers
Afvalstation
Toiletten
Wasserette
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over De Sixhaven in Amsterdam delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Frans van der Meer
Op 28 Augusts 2022 waren we voor de 2e keer dit jaar in de Sixhaven. Met onze kajuitsloep komen we daar elk jaar. Zoals gebruikelijk worden we weer prima en vriendelijk ontvangen. Da havenmeester wijst ons een plekje en we slapen er heerlijk rustig. Goede, schone voorzieningen. Niets op aan te merken. Echt een bezoekje waard.
Stephan
Kippenhok! De haven ligt knetter vol - maar nee zij geven nog aan dat er passanten plekken vrij zijn…Net betaald voor een box die eigenlijk te klein is (opgegeven als 3,7m maar gemeten 3,45m) en dan krijgen wij nog een boot dwars over de kont te liggen - wij kwaad hun kwaad - hier zijn ze allemaal uit om alleen geld te maken. Privacy woord hier niet waardeert, net zo als veiligheid van de passanten of 1,5m afstand. Zeer onplezierige haven!!! Ik zeil al 40 jaar maar zo een onprofessioneel benden heb ik nog niet meegemaakt. Er word ook niet even netjes gevraagd hoe laat je wil vertrekken en of het ok is - NEE! Gewoon Asociaal!
Jolanda
Vandaag (11 september 2020) in de Sixhaven geweest waar we te maken kregen met een onredelijke havenmeester. We mochten met onze ruim negen meter boot niet in een tien meter box liggen. Op diezelfde plek lagen we enkele dagen ervoor ook zonder enige op of aanmerking van de toen aanwezige havenmeester. Tot onze stomme verbazing zien we later op de webcam dat daar een kleinere boot is neergelegd dan de onze. Zeer onprettige, negatieve ervaring.! We zullen deze ervaring dan ook vermelden binnen onze toerzeilersclub

De Sixhaven

4.0 van 5 (5 beoordelingen)

De Sixhaven ligt in het centrum van Amsterdam aan het IJ recht tegenover het Centraal Station. Vanaf het IJsselmeer en de Noordzee is de Sixhaven met staande mast te bereiken.

De Sixhaven heeft een unieke verbinding met het centrum van Amsterdam door de nabijheid van twee aanmeerpunten van gratis ponten naar het Centraal Station Amsterdam, beiden op ongeveer 5 minuten lopen.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt