Sixhavenweg 15

1021HG Amsterdam

+31-85-500-8406

Inchecken: voor 11:54

Uitchecken: voor 11:54

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Beveiligde steigers
Afvalstation
Toiletten
Wasserette
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over De Sixhaven in Amsterdam delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Stephan
Kippenhok! De haven ligt knetter vol - maar nee zij geven nog aan dat er passanten plekken vrij zijn…Net betaald voor een box die eigenlijk te klein is (opgegeven als 3,7m maar gemeten 3,45m) en dan krijgen wij nog een boot dwars over de kont te liggen - wij kwaad hun kwaad - hier zijn ze allemaal uit om alleen geld te maken. Privacy woord hier niet waardeert, net zo als veiligheid van de passanten of 1,5m afstand. Zeer onplezierige haven!!! Ik zeil al 40 jaar maar zo een onprofessioneel benden heb ik nog niet meegemaakt. Er word ook niet even netjes gevraagd hoe laat je wil vertrekken en of het ok is - NEE! Gewoon Asociaal!
Jolanda
Vandaag (11 september 2020) in de Sixhaven geweest waar we te maken kregen met een onredelijke havenmeester. We mochten met onze ruim negen meter boot niet in een tien meter box liggen. Op diezelfde plek lagen we enkele dagen ervoor ook zonder enige op of aanmerking van de toen aanwezige havenmeester. Tot onze stomme verbazing zien we later op de webcam dat daar een kleinere boot is neergelegd dan de onze. Zeer onprettige, negatieve ervaring.! We zullen deze ervaring dan ook vermelden binnen onze toerzeilersclub
David
Ik ben vandaag (3-6-2020) op de fiets gestapt om hier even langs te komen. Ik wilde even kijken of het een leuke permanente ligplaats voor mij was en een offerte voor mijn boot aanvragen. Ik werd bij de poort niet binnengelaten, heb toen het kantoor opgebeld en werd door de man achter de telefoon afgesnauwd. Ik moest eerst maar een online formulier invullen en een tijdje aspirant-lid zijn. Was ook niet welkom om even kennis te maken en rond te kijken. Ik heb me zelden ergens zo onwelkom gevoeld. Al met al een zeer onaangename ervaring.

De Sixhaven

4.0 van 5 (4 beoordelingen)

De Sixhaven ligt in het centrum van Amsterdam aan het IJ recht tegenover het Centraal Station. Vanaf het IJsselmeer en de Noordzee is de Sixhaven met staande mast te bereiken.

De Sixhaven heeft een unieke verbinding met het centrum van Amsterdam door de nabijheid van twee aanmeerpunten van gratis ponten naar het Centraal Station Amsterdam, beiden op ongeveer 5 minuten lopen.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt