Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven De Hoop

Jachthaven De Hoop

Jachthaven de Hoop is een werf gelegen in Amsterdam-Zuid. U vindt de knusse haven aan de Ijssloot een zijvaart aan de oostzijde van de Nieuwe Meer. Door de ligging hoeven de meeste boten geen rekening te houden met draaitijden van bruggen en sluizen in de omgeving.

Vanuit de jachthaven bent u in 10 min. in de grachten van Amsterdam. U kunt ook eenvoudig omliggende wateren als de Westeinderplassen, Braassemermeer of de Kaag bevaren. Een rondje Haarlemmermeer is eveneens een goede optie.

De haven biedt ligboxen voor ongeveer 40 boten in verschillende maten. Het gehele jaar worden ligplaatsen aangeboden op afgesloten terrein. Er is walstroom aanwezig maar geen sanitair. U kunt uw auto parkeren op het terrein. Het openbaar vervoer (Halte VU) ligt op zo'n 15 min. lopen.

Uw ervaringen over Jachthaven De Hoop delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt