Jachthavenweg 42

1081KA Amsterdam

+31-85-500-8322

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Walstroom
Havenmeester
Beveiligde steigers
Uw ervaringen over Jachthaven De Hoop in Amsterdam delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven De Hoop

Jachthaven de Hoop is een werf gelegen in Amsterdam-Zuid. U vindt de knusse haven aan de Ijssloot een zijvaart aan de oostzijde van de Nieuwe Meer. Door de ligging hoeven de meeste boten geen rekening te houden met draaitijden van bruggen en sluizen in de omgeving.

Vanuit de jachthaven bent u in 10 min. in de grachten van Amsterdam. U kunt ook eenvoudig omliggende wateren als de Westeinderplassen, Braassemermeer of de Kaag bevaren. Een rondje Haarlemmermeer is eveneens een goede optie.

De haven biedt ligboxen voor ongeveer 40 boten in verschillende maten. Het gehele jaar worden ligplaatsen aangeboden op afgesloten terrein. Er is walstroom aanwezig maar geen sanitair. U kunt uw auto parkeren op het terrein. Het openbaar vervoer (Halte VU) ligt op zo'n 15 min. lopen.

Uw ervaringen over Jachthaven De Hoop delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt