Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven De Boekanier

Jachthaven De Boekanier

Jachthaven De Boekanier ligt aan de zuidwestelijke kant van de Nieuwe Meer in Amsterdam. Door de centrale ligging vaart u onder meer eenvoudig naar de binnenstad, de Ringvaart, Westeinderplas en Kaagerplas.

De haven is goed bereikbaar met de auto via de A4 vanaf knooppunt de Nieuwe Meer. Het terrein biedt veel parkeergelegenheid. Per boot vindt u de jachthaven direct aan bakboord waanneer u vanaf de Ringvaart van de Haarlemmermeer de Nieuwe Meer opvaart. U kunt uw boot zowel in de zomer als de winter stallen en er is een onderhoudswerkplaats aanwezig.

Passanten zijn van harte welkom in de haven. Er zijn vele ligplaatsen voor kleine en grote boten beschikbaar. De Boekanier biedt goede sanitaire voorzieningen. Een groot voordeel is de brandstofpomp (diesel/euro loodvrij). Wanneer u onverhoopt binnen een straal van 1 km. zonder komt te zitten, komt een havenmedewerker naar u toe. In de havenbar 'De Hotspot' met terras kunt u terecht voor hapjes en drankjes. Zomers wordt er vaak gebarbecued.

Uw ervaringen over Jachthaven De Boekanier delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt