Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Buurthaven De Levant

Buurthaven De Levant

De stichting Buurthaven de Levant heeft een deel van de oude haven in erfpacht verworven en ingericht als jachthaven. Deze aparte stichting is door stichting Botenloods de Levant in het leven geroepen om naast een loods voor restauratie en nieuwbouw van schepen, ook een haven te kunnen exploiteren.

Overgang
De haven ligt recht voor de botenloods en kan dus ideaal fungeren als overstap van ‘nat naar droog en van droog naar nat’. Hier kunnen de schepen hun ‘doop’ doorstaan om hun weg varend te vervolgen of om terug te keren naar de loods ter inkeer en overdenking van de gedane restauraties cq nieuwbouw. Tevens biedt de haven faciliteiten voor zo’n 28 schepen die hier een vaste ligplaats genieten. Het streven is om de haven in haar uitstraling een klassiek beeld te geven waar houten zeiljachten en oude bedrijfsvaartuigen de voorkeur hebben.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt