Levantkade 45

1019MC Amsterdam

+31-85-500-8503

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Walstroom
Havenmeester
Toiletten
Wifi
Uw ervaringen over Buurthaven De Levant in Amsterdam delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Buurthaven De Levant

De stichting Buurthaven de Levant heeft een deel van de oude haven in erfpacht verworven en ingericht als jachthaven. Deze aparte stichting is door stichting Botenloods de Levant in het leven geroepen om naast een loods voor restauratie en nieuwbouw van schepen, ook een haven te kunnen exploiteren.

Overgang
De haven ligt recht voor de botenloods en kan dus ideaal fungeren als overstap van ‘nat naar droog en van droog naar nat’. Hier kunnen de schepen hun ‘doop’ doorstaan om hun weg varend te vervolgen of om terug te keren naar de loods ter inkeer en overdenking van de gedane restauraties cq nieuwbouw. Tevens biedt de haven faciliteiten voor zo’n 28 schepen die hier een vaste ligplaats genieten. Het streven is om de haven in haar uitstraling een klassiek beeld te geven waar houten zeiljachten en oude bedrijfsvaartuigen de voorkeur hebben.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt