Veerdijk 103

1531MB Wormer

+31-85-500-8173

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Beperkte beschikbaarheid

Passantenplekken Beperkte beschikbaarheid

Faciliteiten

Walstroom
Beveiligde steigers
Wastafels
Uw ervaringen over Jachthaven Bijdam in Wormer delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven Bijdam

Jachthaven Bijdam is gelegen in het Noord-Hollandse Wormer. De knusse haven heeft basale voorzieningen en biedt goede stallingsmogelijkheden. Onderhoud behoort eveneens tot de diensten van de haven.

U vindt de haven naast de Poelsluis aan het Zwet in Wormer. Vanaf dit water zijn er uitwijkmogelijkheden naar onder andere de Zaan, het Alkmaardermeer of Amsterdam.

De jachthaven heeft een maximale diepgang van 50cm: geschikt voor consoleboten, platbodems of motorkruisers met kielkoeling. Tot de voorzieningen behoren 230V stroompunten en watertappunten. Naast de haven vindt u een watersportwinkel. Voor het stallen van uw boot heeft u de opties binnen- , buiten en kortstalling.

Uw ervaringen over Jachthaven Bijdam in Wormer delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt