Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Bijdam

Jachthaven Bijdam

Jachthaven Bijdam is gelegen in het Noord-Hollandse Wormer. De knusse haven heeft basale voorzieningen en biedt goede stallingsmogelijkheden. Onderhoud behoort eveneens tot de diensten van de haven.

U vindt de haven naast de Poelsluis aan het Zwet in Wormer. Vanaf dit water zijn er uitwijkmogelijkheden naar onder andere de Zaan, het Alkmaardermeer of Amsterdam.

De jachthaven heeft een maximale diepgang van 50cm: geschikt voor consoleboten, platbodems of motorkruisers met kielkoeling. Tot de voorzieningen behoren 230V stroompunten en watertappunten. Naast de haven vindt u een watersportwinkel. Voor het stallen van uw boot heeft u de opties binnen- , buiten en kortstalling.

Uw ervaringen over Jachthaven Bijdam in Wormer delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt