Veerdijk 103

1531MB Wormer

+31-85-500-8173

Inchecken: voor 14:41

Uitchecken: voor 14:41

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Beperkte beschikbaarheid

Passantenplekken Beperkte beschikbaarheid

Faciliteiten

Walstroom
Beveiligde steigers
Wastafels
Uw ervaringen over Jachthaven Bijdam in Wormer delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Bijdam Watersport
Beste Lezer. Al enige tijd worden jachthavens in Nederland lastiggevallen door Jachthaven.nl. Deze website pretendeert te bemiddelen in ligplaatsen’. Natuurlijk zijn jachthavens blij zijn met ondersteuning van hun activiteiten en de reviews, maar helaas dringt deze website zich ongevraagd aan de jachthavens in Nederland op en lijkt namens de jachthavens naar potentiële “klanten” te communiceren. Als gevolg daarvan worden ook ongevraagd facturen verstuurd. Dit alles vindt plaats zonder overleg met en toestemming van de betreffende jachthavens. Na meerdere contacten en pogingen daartoe, met het vriendelijke en toch dringende verzoek de jachthavens die geen contract hebben met jachthaven.nl en om de gegevens niet meer te vermelden op hun website(s) en ook zeker niet namens de jachthavens te communiceren, blijft jachthaven.nl structureel doorgaan met deze praktijken. Heel veel jachthavens hebben geen enkele verbintenis met Jachthaven.nl en wijzen dan ook elke aansprakelijkheid die zou kunnen voortvloeien uit deze ongewenste dienstverlening af. Het verkrijgen van een ligplaats dan wel het als passant verzoeken om een ligplaats kan het beste plaatsvinden via de contactgegevens van de jachthaven zelf, en niet via een zogenaamd bemiddelende website. Aanvragen die via bemiddelingsbureaus of bemiddelingssites tot stand komen worden bij veel jachthavens niet in behandeling genomen en geven geen enkel recht op een ligplaats, ook niet als daarvoor reeds geld is betaald aan de bemiddelende organisatie. Veel jachthavens proberen de krachten te bundelen en melding te doen bij overkoepelende organisaties. O.a. de HISWA keurt deze praktijk rigoureus af. Er is hier namelijk sprake van misleiding en oplichting van watersporters en havens.

Jachthaven Bijdam

Jachthaven Bijdam is gelegen in het Noord-Hollandse Wormer. De knusse haven heeft basale voorzieningen en biedt goede stallingsmogelijkheden. Onderhoud behoort eveneens tot de diensten van de haven.

U vindt de haven naast de Poelsluis aan het Zwet in Wormer. Vanaf dit water zijn er uitwijkmogelijkheden naar onder andere de Zaan, het Alkmaardermeer of Amsterdam.

De jachthaven heeft een maximale diepgang van 50cm: geschikt voor consoleboten, platbodems of motorkruisers met kielkoeling. Tot de voorzieningen behoren 230V stroompunten en watertappunten. Naast de haven vindt u een watersportwinkel. Voor het stallen van uw boot heeft u de opties binnen- , buiten en kortstalling.

Uw ervaringen over Jachthaven Bijdam in Wormer delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt