Amsteldijk 132

1078RT Amsterdam

+31-85-500-8791

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Niet van toepassing

Uw ervaringen over Jachthaven Berlage in Amsterdam delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Freek van Koolbergen
Top haven.

Jachthaven Berlage

Jachthaven Berlage in Amsterdam is centraal gelegen aan de Amsteldijk. De kleine haven heeft basale voorzieningen maar biedt een goede uitvalsbasis voor zowel natuur als cultuur.

U vindt de gemoedelijke jachthaven op de hoek van de Amsteldijk en Vrijheidslaan, naast de Berlagebrug. Naast de haven vindt u roeivereniging A.S.R. Nereus. De historische grachten van de hoofdstad vindt u op steenworp afstand. De haven is goed via het openbaar vervoer toegankelijk.

De haven heeft zo'n 20 ligplaatsen, voor boten tot 10 meter. De ligplaatsen zijn voorzien van vingersteigers voor een goede toegankelijkheid. Nabij vindt u diverse winkel en horecagelegenheden.

Uw ervaringen over Jachthaven Berlage in Amsterdam delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt