Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Berlage

Jachthaven Berlage

Jachthaven Berlage in Amsterdam is centraal gelegen aan de Amsteldijk. De kleine haven heeft basale voorzieningen maar biedt een goede uitvalsbasis voor zowel natuur als cultuur.

U vindt de gemoedelijke jachthaven op de hoek van de Amsteldijk en Vrijheidslaan, naast de Berlagebrug. Naast de haven vindt u roeivereniging A.S.R. Nereus. De historische grachten van de hoofdstad vindt u op steenworp afstand. De haven is goed via het openbaar vervoer toegankelijk.

De haven heeft zo'n 20 ligplaatsen, voor boten tot 10 meter. De ligplaatsen zijn voorzien van vingersteigers voor een goede toegankelijkheid. Nabij vindt u diverse winkel en horecagelegenheden.

Uw ervaringen over Jachthaven Berlage in Amsterdam delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt