Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Apollo Marina

Apollo Marina

Apollo Marina

Wanneer u meer van het mooie Amsterdam wilt zien, kunt u met uw sloep altijd via de Amstel afzakken richting Amsterdam-Zuid. Daar vindt u de gezellige sloephaven Apollo Marina. De haven ligt op twintig minuten varen van de binnenstad bij het Wyndham Apollo Hotel Amsterdam en wordt permanent bewaakt.

Vanuit de jachthaven en het Wyndham Apollo Hotel Amsterdam bent u binnen enkele minuten (per taxi, met het openbaar vervoer, lopend of fietsend) in de binnenstad. Ook de vele musea in Amsterdam zijn vanaf hier uitstekend bereikbaar. Het Wyndham Apollo Hotel Amsterdam beschikt over een excellent restaurant, een mooie bar en zonnig terras.

U bent van harte welkom in de haven Apollo Marina voor een seizoensligplaats of passantenplek. Bel of mail gerust voor meer informatie.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt