Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven 't Hoorntje

5 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthaven 't Hoorntje

5 van 5 (1 beoordelingen)

De camping en jachthaven van ‘t Hoorntje zijn een ideale uitvalsbasis om Noord-Holland vanaf het water te verkennen. Al vele vriendschappen voor het leven zijn op deze gezellige haven ontstaan.

"t Hoorntje is een Blauwe vlag haven, ook in 2014. De Blauwe Vlag is een internationale milieu onderscheiding die jaarlijks wordt toegekend aan stranden en jachthavens die aan de campagne deelnemen en aangetoond hebben schoon en veilig te zijn.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt