TT Melissaweg 15

1033SP Amsterdam

+31-85-500-8494

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Vol

Faciliteiten

Restaurant
Havenmeester
Beveiligde steigers
Toiletten
Uw ervaringen over Bootstalling SloepZZZ Amsterdam in Amsterdam delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Anoniem
We hebben onze boot hier met een gerust hart achtergelaten. Top!

Bootstalling SloepZZZ Amsterdam

5.0 van 5 (1 beoordelingen)

In de NDSM haven, naast de Amsterdam Marina vindt u Bootstalling Sloepzzz. Naast een botenstalling biedt het bedrijf uiteenlopende diensten en faciliteiten met een specialisatie op het gebied van sloepen en sloepvaren.

SloepZZZ heeft een ruime hal waar diverse sloepen en kleine boten gestald kunnen worden in het winter seizoen. Het gehele jaar door zijn er tevens mogelijkheden om werkzaamheden aan uw sloep of boot uit te laten voeren.

SloepZZZ wordt gerund door Menno van der Zwaag met een passie voor bootjes. De oud havenmeester, registeraccountant, organisatie-adviseur en interim manager bij de Rijksoverheid heeft te veel “bootjesbloed” door de aderen stromen om er niet dagelijks mee bezig te zijn. Hij deelt graag zijn kennis met u!

Het terrein van SloepZZZ is gelegen in Amsterdam Noord. Het is een industrieterrein met veel bedrijvigheid en nieuwe wooneenheden, waardoor er steeds meer de doen is. Net buiten de hal vindt u een Broodje Vasum voor een prima lunch.

Uw ervaringen over de bootstalling van SloepZZZ in Amsterdam delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats houder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt