Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Bootstalling SloepZZZ Amsterdam

5 van 5 (1 beoordelingen)

Bootstalling SloepZZZ Amsterdam

5 van 5 (1 beoordelingen)

In de NDSM haven, naast de Amsterdam Marina vindt u Bootstalling Sloepzzz. Naast een botenstalling biedt het bedrijf uiteenlopende diensten en faciliteiten met een specialisatie op het gebied van sloepen en sloepvaren.

SloepZZZ heeft een ruime hal waar diverse sloepen en kleine boten gestald kunnen worden in het winter seizoen. Het gehele jaar door zijn er tevens mogelijkheden om werkzaamheden aan uw sloep of boot uit te laten voeren.

SloepZZZ wordt gerund door Menno van der Zwaag met een passie voor bootjes. De oud havenmeester, registeraccountant, organisatie-adviseur en interim manager bij de Rijksoverheid heeft te veel “bootjesbloed” door de aderen stromen om er niet dagelijks mee bezig te zijn. Hij deelt graag zijn kennis met u!

Het terrein van SloepZZZ is gelegen in Amsterdam Noord. Het is een industrieterrein met veel bedrijvigheid en nieuwe wooneenheden, waardoor er steeds meer de doen is. Net buiten de hal vindt u een Broodje Vasum voor een prima lunch.

Uw ervaringen over de bootstalling van SloepZZZ in Amsterdam delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats houder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt