Tt. Neveritaweg 23

1033WB Amsterdam

+31-85-500-8560

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Beveiligde steigers
Uw ervaringen over Bootstalling Rhebergen Multihull Yachts in Amsterdam delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Bootstalling Rhebergen Multihull Yachts

De bootstalling van Rhebergen Multihull Yachts is gelegen op het NDSM-terrein in Amsterdam Noord. Naast stalling van uw boot kunt u hier terecht voor onder meer onderhoud, reparatie en advies.

U vindt de scheepswerf op de hoek van het Corn. Douweskanaal-Oost en het Zijkanaal I, naast de IJ-hallen. Het terrein is goed per auto en boot bereikbaar. Door de centrale ligging nabij het IJ kunt u hiervandaan alle windrichtingen uit varen.

Werf Rhebergen heeft diverse mogelijkheden voor stalling: stalling binnen, verwarmd en onverwarmd, stalling buiten, mastopslag en in een aparte loods waar aan boot mag worden gewerkt. Er zijn ook een aantal ligplaatsen aanwezig langszij en in boxen.

Uw ervaringen over de bootstalling van Rhebergen Multihull Yachts delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt