Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Bootstalling Rhebergen Multihull Yachts

Bootstalling Rhebergen Multihull Yachts

De bootstalling van Rhebergen Multihull Yachts is gelegen op het NDSM-terrein in Amsterdam Noord. Naast stalling van uw boot kunt u hier terecht voor onder meer onderhoud, reparatie en advies.

U vindt de scheepswerf op de hoek van het Corn. Douweskanaal-Oost en het Zijkanaal I, naast de IJ-hallen. Het terrein is goed per auto en boot bereikbaar. Door de centrale ligging nabij het IJ kunt u hiervandaan alle windrichtingen uit varen.

Werf Rhebergen heeft diverse mogelijkheden voor stalling: stalling binnen, verwarmd en onverwarmd, stalling buiten, mastopslag en in een aparte loods waar aan boot mag worden gewerkt. Er zijn ook een aantal ligplaatsen aanwezig langszij en in boxen.

Uw ervaringen over de bootstalling van Rhebergen Multihull Yachts delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt