Van Konijnenburgweg 44

4612 PL Bergen op Zoom

+31-85-500-8858

Inchecken: voor 11:04

Uitchecken: voor 11:04

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Uw ervaringen over Nautimex bootstalling in Bergen op zoom delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Stallingsbedrijf

Nautimex bootstalling

Direct aan de oevers van de haven van Bergen op Zoom stallen wij uw vaartuig tegen aantrekkelijke voorwaarden. Haal-, en brengservice, kraanfaciliteiten, stallingbokken, trailers, conserveringswerkzaamheden of service ter voorbereiding van uw nieuwe seizoen, alles is bespreekbaar. 

Jij en jouw boot! Onafscheidelijk en samen heb je al heel wat avonturen beleefd of... je kent elkaar net, het was liefde op het eerste gezicht, en... je hebt besloten om jouw vaartuig nog mooier te maken of te verbeteren en klaar te stomen voor de aankomende seizoenen. Wat je reden ook moge zijn, dit doe je het liefst in een daarvoor geschikte ruimte. Deze ruimte bieden wij jullie graag. Of dit nu voor 2 weken is, 2 maanden of misschien wel 2 jaar, voor elke duur hebben we een passende aanbieding. Dit is mogelijk voor kleine bootjes maar ook voor grotere, zolang ze maar door onze deur passen en die is 8 meter hoog en 5 meter breed!

Je betaalt enkel voor de vierkante meters die je in gebruik neemt en de prijs is afhankelijk van de seizoenen net als in een haven maar dan andersom. De drukke periode is bij ons in de winter dus in het zomerseizoen is de prijs binnen het laagst. Naarmate je langer bij ons gebruik maakt van de gebouwen en faciliteiten wordt je bedrag per vierkante meter lager, zo simpel en helder is dit aanbod. Dus kom je even voor een week betaal je ietsje meer als voor een maand en blijf je het hele seizoen krijg je de beste prijs per meter. 


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt