Schapendam 2

4285XA Woudrichem

120

ligplaats

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Haven meester
Beveiligde steigers
Afvalstation
Winkel
Toiletten
Wastafels
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven Midwolda in groningen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven W.S.V. Woudrichem

De jachthaven van Watersportvereniging Woudrichem bevindt zich aan de Waalhaven. In dit vaargebied komen de Waal, Boven Merwede en de afgedamde Maas bij elkaar, wat deze jachthaven een uitstekende uitvalsbasis maakt voor uiteenlopende vaarroutes.

De haven bevindt zicht iets ten oosten van de historische vestingstad Woudrichem, in het grensgebied van Noord-Brabant, Zuid-Holland en Gelderland. Cultuurliefhebbers kunnen uitstapjes maken naar de eeuwenoude binnenstad, Slot Loevestein of Gorinchem. Natuurliefhebbers komen aan hun trekken in de Bieschbosch of de Linge.

In de verenigingshaven bevinden zich ca. 120 ligplaatsen voor uiteenlopende boottypen. Passanten zijn van harte welkom (minimaal 15 ligplaatsen beschikbaar). De haven heeft de Blauwe Vlag verworven, wat uitstekende dienstverlening en voorzieningen waarborgt. Onder de voorzieningen in de haven vallen onder meer douches, toiletten, elektriciteit, watertappunten, wifi, stortplaats voor chemisch toilet en een vuilwaterpomp. Eveneens zijn er fietsen te leen en is er een trailerhelling aanwezig. Vanuit de haven wandelt u eenvoudig naar het middeleeuwse centrum waar zich restaurants, winkels, musea bevinden.

Uw ervaringen over de jachthaven van W.S.V. Woudrichem delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt