Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven W.S.V. Woudrichem

Jachthaven W.S.V. Woudrichem

De jachthaven van Watersportvereniging Woudrichem bevindt zich aan de Waalhaven. In dit vaargebied komen de Waal, Boven Merwede en de afgedamde Maas bij elkaar, wat deze jachthaven een uitstekende uitvalsbasis maakt voor uiteenlopende vaarroutes.

De haven bevindt zicht iets ten oosten van de historische vestingstad Woudrichem, in het grensgebied van Noord-Brabant, Zuid-Holland en Gelderland. Cultuurliefhebbers kunnen uitstapjes maken naar de eeuwenoude binnenstad, Slot Loevestein of Gorinchem. Natuurliefhebbers komen aan hun trekken in de Bieschbosch of de Linge.

In de verenigingshaven bevinden zich ca. 120 ligplaatsen voor uiteenlopende boottypen. Passanten zijn van harte welkom (minimaal 15 ligplaatsen beschikbaar). De haven heeft de Blauwe Vlag verworven, wat uitstekende dienstverlening en voorzieningen waarborgt. Onder de voorzieningen in de haven vallen onder meer douches, toiletten, elektriciteit, watertappunten, wifi, stortplaats voor chemisch toilet en een vuilwaterpomp. Eveneens zijn er fietsen te leen en is er een trailerhelling aanwezig. Vanuit de haven wandelt u eenvoudig naar het middeleeuwse centrum waar zich restaurants, winkels, musea bevinden.

Uw ervaringen over de jachthaven van W.S.V. Woudrichem delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt