Vlietdijk 2

4671SV Dinteloord

+31-85-500-8421

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Toiletten
Wastafels
Uw ervaringen over Jachthaven W.S.V. Volkerak in Dinteloord delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven W.S.V. Volkerak

De jachthaven van W.S.V. Volkerak vindt u aan het gelijknamige water in Dinteloord. Het natuurgebied de Dintelse Gorzen grenst aan deze rustige haven, waardoor het een must is voor natuurliefhebbers.

U vindt de haven op de grens van het Krammer-Volkerak en het Steenbergsche Vliet, zo'n 2,5 km ten noordwesten van het dorp De Heen. De Volkeraksluis ligt op zo'n uur varen en de Krammersluis op ca. 45 minuten.

In de kleine haven is plek voor 48 boten. Passanten zijn welkom op de groen gemerkte ligplaatsen. Vanaf de steigers heeft u fraai uitzicht op het natuurmonument de Dintelse Gorzen. Op het terrein zijn basale voorzieningen aanwezig zoals water, elektriciteit en douches. Op steenworp afstand vindt u het restaurant Beneden Sas, de meest dichtstbijzijnde supermarkt vindt u in De Heen.

Uw ervaringen over de Jachthaven W.S.V. Volkerak delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt