Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven W.S.V. Volkerak

Jachthaven W.S.V. Volkerak

De jachthaven van W.S.V. Volkerak vindt u aan het gelijknamige water in Dinteloord. Het natuurgebied de Dintelse Gorzen grenst aan deze rustige haven, waardoor het een must is voor natuurliefhebbers.

U vindt de haven op de grens van het Krammer-Volkerak en het Steenbergsche Vliet, zo'n 2,5 km ten noordwesten van het dorp De Heen. De Volkeraksluis ligt op zo'n uur varen en de Krammersluis op ca. 45 minuten.

In de kleine haven is plek voor 48 boten. Passanten zijn welkom op de groen gemerkte ligplaatsen. Vanaf de steigers heeft u fraai uitzicht op het natuurmonument de Dintelse Gorzen. Op het terrein zijn basale voorzieningen aanwezig zoals water, elektriciteit en douches. Op steenworp afstand vindt u het restaurant "Beneden Sas", de meest dichtstbijzijnde supermarkt vindt u in De Heen.

Uw ervaringen over de Jachthaven W.S.V. Volkerak delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt