Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven W.S.V. De Maaskant

Jachthaven W.S.V. De Maaskant

De jachthaven van W.V. de Maaskant bevindt zich in een rustig gelegen afgedamde arm van de Oude Maas. De plek is geliefd bij wedstrijdzeilers, recreatiezeilers en motorbootvaarders.

Wanneer u ten noorden van Lith over de Maas vaart, bevindt de haven zich oostwaarts. Voorbij de Doorbraakdijk en de Prinses Maxima Sluizen vindt u aan stuurboord de Oude Maas. Deze vaart u vervolgens 2 km zuidwaarts af. De haven bevindt zich halverwege de bocht.

Passanten kunnen afmeren aan de buitensteiger ter hoogte van de starttoren. Daar vindt u meer informatie over het reilen en zeilen van de verenigingshaven. Op het haventerrein staat een gezellig clubhuis waar tevens toiletvoorzieningen aanwezig zijn. Het centrum van Lithoijen bevindt zich op een loopafstand van zo'n 20 minuten.

Uw ervaringen over de jachthaven van W.V. de Maaskant delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt