Lithoyensedijk 48

5396NG Lithoijen

+31-85-500-8462

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Beperkte beschikbaarheid

Passantenplekken Beperkte beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Toiletten
Wastafels
Uw ervaringen over Jachthaven W.S.V. De Maaskant in Lithoijen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven W.S.V. De Maaskant

De jachthaven van W.V. de Maaskant bevindt zich in een rustig gelegen afgedamde arm van de Oude Maas. De plek is geliefd bij wedstrijdzeilers, recreatiezeilers en motorbootvaarders.

Wanneer u ten noorden van Lith over de Maas vaart, bevindt de haven zich oostwaarts. Voorbij de Doorbraakdijk en de Prinses Maxima Sluizen vindt u aan stuurboord de Oude Maas. Deze vaart u vervolgens 2 km zuidwaarts af. De haven bevindt zich halverwege de bocht.

Passanten kunnen afmeren aan de buitensteiger ter hoogte van de starttoren. Daar vindt u meer informatie over het reilen en zeilen van de verenigingshaven. Op het haventerrein staat een gezellig clubhuis waar tevens toiletvoorzieningen aanwezig zijn. Het centrum van Lithoijen bevindt zich op een loopafstand van zo'n 20 minuten.

Uw ervaringen over de jachthaven van W.V. de Maaskant delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt