Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Watersportcentrum Jan de Groot

Watersportcentrum Jan de Groot

Aan de Oude Maas, langs het Noord-Brabantse dorpje Lithoijen, vindt u de jachthaven van Watersportcentrum Jan de Groot. Naast verschillende ligplaatsen kunt u hier ook terecht voor onder meer een showroom en een boat-shop.

De Oude Maas is geliefd bij uiteenlopende soorten watersporters, of u nu gaat zeilen of met een motorboot het water over wilt. De omliggende natuur en het platteland geven u het gevoel van rust en vrijheid. Met het middeleeuwse dorpje Lithoijen nabij is het plaatje compleet.

De haven telt ruim 250 ligplaatsen voor boten van 4 tot 20 meter. Deze zijn voorzien van stroom en water aan de steigers. Er zijn tevens goede sanitaire voorzieningen, zoals toilet en douches aanwezig. Het haventerrein heeft permanent toezicht en er is voldoende parkeergelegenheid. Het dorp bevindt zich op loopafstand met goede restaurants en winkelgelegenheden.

Uw ervaringen over de jachthaven van watersportcentrum Jan de Groot delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt