Lithoijensedijks 46

5396NG Lithoijen

+31-85-500-8637

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Vol

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Beveiligde steigers
Winkel
Toiletten
Wastafels
Uw ervaringen over Watersportcentrum Jan de Groot in Lithoijen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Watersportcentrum Jan de Groot

Aan de Oude Maas, langs het Noord-Brabantse dorpje Lithoijen, vindt u de jachthaven van Watersportcentrum Jan de Groot. Naast verschillende ligplaatsen kunt u hier ook terecht voor onder meer een showroom en een boat-shop.

De Oude Maas is geliefd bij uiteenlopende soorten watersporters, of u nu gaat zeilen of met een motorboot het water over wilt. De omliggende natuur en het platteland geven u het gevoel van rust en vrijheid. Met het middeleeuwse dorpje Lithoijen nabij is het plaatje compleet.

De haven telt ruim 250 ligplaatsen voor boten van 4 tot 20 meter. Deze zijn voorzien van stroom en water aan de steigers. Er zijn tevens goede sanitaire voorzieningen, zoals toilet en douches aanwezig. Het haventerrein heeft permanent toezicht en er is voldoende parkeergelegenheid. Het dorp bevindt zich op loopafstand met goede restaurants en winkelgelegenheden.

Uw ervaringen over de jachthaven van watersportcentrum Jan de Groot delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt