Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Terheijden

4.5 van 5 (2 beoordelingen)

Jachthaven Terheijden

4.5 van 5 (2 beoordelingen)

Aan rivier de Mark vindt u de gezellige dorpshaven van Terheijden. Een haven met een gemoedelijke sfeer waar u het ware Brabant kunt ervaren. Een unieke plaats waar u heerlijk van de omgeving kunt genieten. Naast de vaste ligplaatsen zijn er ook passantenplaatsen in de haven van Terheijden beschikbaar. Heeft u zin om lekker van de Brabantse gemoedelijkheid te genieten, dan is de haven van Terheijden uw plaats.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt