Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven DOK 12

5 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthaven DOK 12

5 van 5 (1 beoordelingen)

Sinds 1 april 2012 wordt zowel de jachthaven als het eetcafé gerund door Bart van Rossum met als nieuwe naam DOK12 (voorheen Marina Dongeburgh)

DOK12 biedt de volgende faciliteiten:

• Eetcafé
• verhuur van ligplaatsen
• trailerhelling
• passantenhaven
• jachtmakelaar
• Ski- en Wakecenter
• Zaalverhuur
• Feesten & Partijen

DOK12 heet u van harte welkom in de landelijk gelegen jachthaven aan de rand van Raamsdonksveer. De haven is makkelijk door de recreatievaart te bereiken via “De Amer” en “De Donge”.

Vele passanten kiezen DOK12 als aanlegplaats voor het bezoeken van het historisch centrum van Geertruidenberg en het automuseum “de Louwman Collection” of voor fietstochten door de polderachtige omgeving.

Uw ervaringen over Jachthaven DOK 12 in Raamdonksveer delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats houder.

Bekijk alle reviews en informatie en reserveer uw ligplaats meteen online op Jachthaven.nl

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt