Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven De Werve

4 van 5 (4 beoordelingen)

Jachthaven De Werve

4 van 5 (4 beoordelingen)

De jachthaven is gelegen nabij het bruisende centrum van Breda op zo'n 10 minuten lopen. Ook een supermarkt en het NS-station liggen op een steenworp afstand.
Wanneer u als passant naar Breda komt, kunt u met de boot afmeren aan bakboord zijde, net voor de spoorbrug. Het is toegestaan om met meerdere boten naast elkaar af te meren (gelieve wel goed aan te sluiten).

BREDA is een stad met vele mogelijkheden. Voor alle informatie omtrent evenementen en bezienswaardigheden verwijst de haven u graag door naar het VVV-kantoor (www.vvvbreda.nl), welke is gelegen op 10 minuten lopen dus een bezoek is zo gedaan.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt