Korenbocht 15

4905AS Oosterhout

+31-85-500-8682

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Beperkte beschikbaarheid

Passantenplekken Beperkte beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Beveiligde steigers
Winkel
Toiletten
Wastafels
Uw ervaringen over Jachthaven W.S.V. Den Ouwe Sluis in Oosterhout delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Bertie Triep , Herman Brouwers, boot De lelie
Vriendelijke havenmeester, we hadden voor 4 dagen geboekt. Toen bleek dat door de droogte de sluis beperkt ging draaien zijn wij na 2 dagen vertrokken. Toen we dat bij de havenmeester melde kregen wij spontaan het bedrag van 2 dagen terug. Dat noemen wij echte klasse, Top !!! Wij blijven natuurlijk elk jaar terug komen(dat deden we al) Een heerlijke haven.
Ellen Gitz
Leuke gezellige haven aan de rand van het centrum. Sinds de aanleg van een nieuwe steiger zijn ook boten >12 meter welkom. Gunstig geprijsd

Jachthaven W.S.V. Den Ouwe Sluis

De jachthaven van watersportvereniging Den Ouwe Sluis (W.S.V. Sluis-I) in Oosterhout biedt naast een prettig verblijf een fraaie, natuurrijke omgeving. U kunt hier niet alleen terecht wanneer u wilt varen, maar ook om wandel- en fietstochten te maken.

U vindt de haven op een eiland tussen de wateren Zwaaikom en het Wilhelminakanaal. Komt u met de auto, dan is de haven vanaf de Wilhelminalaan in Oosterhout te bereiken.

De jachthaven is uitgerust met steigers voor boten van maximaal 12 meter lang en 3,5 meter breed. Echter is er ook een ponton aanwezig voor grotere boten. Tot de havenfaciliteiten behoren toiletten, douches, water en elektra aan de steiger en goede beveiliging. Het centrum van Oosterhout is op loopafstand binnen 15 min. te bereiken. Daar vindt u diverse supermarkten en gevarieerde horeca.

Uw ervaringen over de jachthaven van W.S.V. Den Ouwe Sluis delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt