Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven W.S.V. Den Ouwe Sluis

Jachthaven W.S.V. Den Ouwe Sluis

De jachthaven van watersportvereniging Den Ouwe Sluis (W.S.V. Sluis-I) in Oosterhout biedt naast een prettig verblijf een fraaie, natuurrijke omgeving. U kunt hier niet alleen terecht wanneer u wilt varen, maar ook om wandel- en fietstochten te maken.

U vindt de haven op een eiland tussen de wateren Zwaaikom en het Wilhelminakanaal. Komt u met de auto, dan is de haven vanaf de Wilhelminalaan in Oosterhout te bereiken.

De jachthaven is uitgerust met steigers voor boten van maximaal 12 meter lang en 3,5 meter breed. Echter is er ook een ponton aanwezig voor grotere boten. Tot de havenfaciliteiten behoren toiletten, douches, water en elektra aan de steiger en goede beveiliging. Het centrum van Oosterhout is op loopafstand binnen 15 min. te bereiken. Daar vindt u diverse supermarkten en gevarieerde horeca.

Uw ervaringen over de jachthaven van W.S.V. Den Ouwe Sluis delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt