Nieuwe Prinsenkade 1

4811VC Breda

+31-85-500-8272

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Vol

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Beveiligde steigers
Tankstation
Afvalstation
Winkel
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Uw ervaringen over Passantenhaven Breda in Breda delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Fam. Ouwerling
Plek op Prinsenkade Noord prima, echter het sanitair is een aanfluiting. Verouderd en niet schoon. Reden genoeg om niet meer hier naartoe te gaan.
Tineke
Wij komen regelmatig met de boot naar Bredamaar zooo jammer dat er op de 2de steiger voorbij de brug geen water is .
Verhoeven
Prachtige locatie in het centrum. Steigers zijn prima ,alleen het sanitair is een aanfluiting . Erg simpel en niet schoon.

Passantenhaven Breda

3.0 van 5 (11 beoordelingen)

Sinds de verhoging van de Koning Willem-Alexanderbrug (voorheen Trambrug) en de aanleg van de haven aan de Nieuwe Prinsenkade in 2014, kunnen boten tot 3,20 meter hoogte in het centrum van Breda liggen. Sinds juli 2014 is hier met veel tevredenheid gebruik van gemaakt. De passantenhaven heeft een ideale locatie; op loopafstand van hartje centrum, horeca, winkels en trekpleisters, maar toch in de luwte, en een prachtig uitzicht op de trots van Breda, namelijk de Grote Kerk.

Het sfeervolle, bourgondische Breda leent zich perfect voor een meerdaags bezoek. Het is een aangename combinatie tussen het rijke verleden en het bruisende heden. Het centrum van ‘de parel van het zuiden’ biedt u trendy winkels, histosrische monumenten, levendige evenementen en vooral veel gezellige cafés, restaurants en terrassen op loopafstand. U hoeft daarnaast niet ver weg om uzelf in de prachtige natuur te bevinden die de omgeving te bieden heeft.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt