Nieuwe Prinsenkade 1

4811VC Breda

+31-85-500-8272

Inchecken: voor 10:21

Uitchecken: voor 10:21

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Vol

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Beveiligde steigers
Tankstation
Afvalstation
Winkel
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Uw ervaringen over Passantenhaven Breda in Breda delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jos
Ligging van de haven is goed. 5 minuten lopen naar het gezellige centrum. Alleen het sanitair is echt vies. De schoonmaker deed de deur achter zich dicht en de spinnen liepen over de muur. Zeepbakje ziet gewoon goor. Alles is echt vies. Wij zouden hier niet nog een keer heengaan om die reden.
Amoniem
Wat een verschrikking! Wat is dit vies! Sanitair is om te huilen! Het enige pluspuntje is dat de straal van de douche ok is . Maar goed dat de stad leuk is!
Anoniem
Hartelijke ontvangst. Van alle benodigde gemakken voorzien. De sanitair unit was schoon maar is wel erg basic. Locatie van de steigers is super.

Passantenhaven Breda

3.0 van 5 (8 beoordelingen)

Sinds de verhoging van de Koning Willem-Alexanderbrug (voorheen Trambrug) en de aanleg van de haven aan de Nieuwe Prinsenkade in 2014, kunnen boten tot 3,20 meter hoogte in het centrum van Breda liggen. Sinds juli 2014 is hier met veel tevredenheid gebruik van gemaakt. De passantenhaven heeft een ideale locatie; op loopafstand van hartje centrum, horeca, winkels en trekpleisters, maar toch in de luwte, en een prachtig uitzicht op de trots van Breda, namelijk de Grote Kerk.

Het sfeervolle, bourgondische Breda leent zich perfect voor een meerdaags bezoek. Het is een aangename combinatie tussen het rijke verleden en het bruisende heden. Het centrum van ‘de parel van het zuiden’ biedt u trendy winkels, histosrische monumenten, levendige evenementen en vooral veel gezellige cafés, restaurants en terrassen op loopafstand. U hoeft daarnaast niet ver weg om uzelf in de prachtige natuur te bevinden die de omgeving te bieden heeft.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt