De Lithse Ham 3

5397GL Lith

+31-85-500-8254

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Vol

Faciliteiten

Douches
Havenmeester
Beveiligde steigers
Afvalstation
Toiletten
Wastafels
Walstroom
Restaurant
Kindervoorzieningen
Kleedkamers
Speeltuin
Wasserette
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven De Lithse Ham in Lith delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Anoniem
Heel netjes! Ze zijn nu bezig met het vernieuwen van het dek op de stijgers, wat ze nog niet zo lang geleden hadden gedaan, maar er was een fabrieksfout met dat materiaal. We merken dat ze steeds meer bezig zijn met het netjes houden van de jachthaven en het chaletpark, wat ze ook echt goed doen. We hebben hier elk jaar weer veel plezier, mooie omgeving en locatie. Het restaurant is ook erg gezellig en er is lekker eten, in de zomer zitten ze vaak bijna vol! Ga zo door!
Anoniem
Goede en fijne yachthaven tot de zomer dan zijn we er weer
Anoniem
Bedankt voor de mooie tijd die jullie ons hebben geboden. Ik kan iedereen dan ook aanraden hier een keertje naar toe te gaan. Valt van alles te doen.

Jachthaven De Lithse Ham

5.0 van 5 (4 beoordelingen)

Maaspark De Lithse Ham omvat ongeveer 250 hectare open water met diverse stranden en is in rechtstreekse verbinding met de Maas gelegen. Dit gebied kenmerkt zich door het ideale vaar- en zeilwater. Aan de oevers van de Maas bevinden zich diverse zandstranden en inhammen waar men heerlijk kan zwemmen, vissen, zonnen of lekker barbecueën.

Jachthaven De Lithse Ham is een moderne jachthaven en is onderdeel van Maaspark De Lithse Ham. De jachthaven ligt ter hoogte van kilometerpaal 206 en staat in open verbinding met de Maas. De ruim opgezette jachthaven biedt plaats aan 450 boten van 4 tot 26 meter. De jachthaven beschikt over (moderne) sanitaire voorzieningen, een botenlift met werkplaats, een milieustraat en een afgesloten parkeerterrein. Het parkeerterrein is alleen te bereiken met behulp van een poort en een bijbehorende toegangspas. Bovendien hebben alleen ligplaatshouders toegang via een persoonlijke pas en is het haventerrein dag en nacht bewaakt met camera's.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt