Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven W.V. Hertha

Jachthaven W.V. Hertha

De jachthaven van Watersportvereniging Herta is gelegen in het Limburgse Herten, net ten zuiden van Roermond. U vindt deze gezellige verenigingshaven ter hoogte van kilometerraai 77,6 aan de Maas.

Ingeklemd tussen twee grote commerciële havens ligt ter de haven van W.V. Hertha. Het gebied is ontstaan door zand- en grindwinning en is inmiddels 3000 ha groot. Hierdoor kunt u in de omgeving uitstekend watersporten.

In de jachthaven zijn ca. 100 ligplaatsen, onderverdeeld in zeil- en motorboten. Er zijn goede steigers langs de lengte van de boot. In de haven vindt u goede basisvoorzieningen als sanitair en elektra. In het clubgebouw "de Spil"kunt u terecht voor hapjes en drankjes. In het dorp vindt u op loopafstand supermarkten en horecagelegenheden.

Uw ervaringen over de jachthaven van W.V. Hertha delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt