Hatenboer 70

6041 TN Roermond

+31-85-500-8273

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Beperkte beschikbaarheid

Passantenplekken Vol

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Kindervoorzieningen
Beveiligde steigers
Winkel
Toiletten
Wastafels
Uw ervaringen over Jachthaven W.V. Hertha in Roermond delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven W.V. Hertha

De jachthaven van Watersportvereniging Herta is gelegen in het Limburgse Herten, net ten zuiden van Roermond. U vindt deze gezellige verenigingshaven ter hoogte van kilometerraai 77,6 aan de Maas.

Ingeklemd tussen twee grote commerciële havens ligt ter de haven van W.V. Hertha. Het gebied is ontstaan door zand- en grindwinning en is inmiddels 3000 ha groot. Hierdoor kunt u in de omgeving uitstekend watersporten.

In de jachthaven zijn ca. 100 ligplaatsen, onderverdeeld in zeil- en motorboten. Er zijn goede steigers langs de lengte van de boot. In de haven vindt u goede basisvoorzieningen als sanitair en elektra. In het clubgebouw de Spilkunt u terecht voor hapjes en drankjes. In het dorp vindt u op loopafstand supermarkten en horecagelegenheden.

Uw ervaringen over de jachthaven van W.V. Hertha delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt