Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Van der Laan Yachting

4.5 van 5 (2 beoordelingen)

Van der Laan Yachting

4.5 van 5 (2 beoordelingen)

Om u tijdens uw verblijf van alle gemakken te voorzien, treft u bij Van der Laan Yachting een keur aan bijkomende voorzieningen aan.

De hoogwaterbestendige drijvende steigers zijn ruim en bieden plaats aan zowel kleine als grotere jachten. Iedere steiger heeft drinkwatertappunten en een botenwasinstallatie en de ligplaatsen zijn elk voorzien van een 16 ampère stroomaansluiting. De bagagewagens zijn een dankbaar hulpmiddel bij het verplaatsen van uw bagage van en naar het schip.

Niet alleen het uitgebalanceerde voorzieningenaanbod, ook het bestendige betrouwbaarheids- en veiligheidsgehalte doet van zich spreken. Zo beschikt de haven over een ruime parkeerplaats die van zonsondergang tot zonsopgang alleen toegankelijk is voor gasten met een eigen sleutel en een fietsenstalling die uitsluitend door sleutelhouders te gebruiken is.
De goed geoutilleerde haven is vanzelfsprekend voorzien van een afgiftemogelijkheid voor chemisch afval en modern, schoon sanitair.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt