Oude Maasweg 4

6051LV Maasbracht

047-579-3014

200

ligplaats

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Haven meester
Speeltuin
Afvalstation
Toiletten
Wastafels
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven Midwolda in groningen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven 't Lamgat
Werden goed geholpen. Service was ook oké. Prima.
Jachthaven 't Lamgat
Heb mijn boot hier met een gerust hart in de winter achtergelaten. Prima service. Top.

Van der Laan Yachting

4.5 van 5 (2 beoordelingen)

Om u tijdens uw verblijf van alle gemakken te voorzien, treft u bij Van der Laan Yachting een keur aan bijkomende voorzieningen aan.

De hoogwaterbestendige drijvende steigers zijn ruim en bieden plaats aan zowel kleine als grotere jachten. Iedere steiger heeft drinkwatertappunten en een botenwasinstallatie en de ligplaatsen zijn elk voorzien van een 16 ampère stroomaansluiting. De bagagewagens zijn een dankbaar hulpmiddel bij het verplaatsen van uw bagage van en naar het schip.

Niet alleen het uitgebalanceerde voorzieningenaanbod, ook het bestendige betrouwbaarheids- en veiligheidsgehalte doet van zich spreken. Zo beschikt de haven over een ruime parkeerplaats die van zonsondergang tot zonsopgang alleen toegankelijk is voor gasten met een eigen sleutel en een fietsenstalling die uitsluitend door sleutelhouders te gebruiken is.
De goed geoutilleerde haven is vanzelfsprekend voorzien van een afgiftemogelijkheid voor chemisch afval en modern, schoon sanitair.

Vaste ligplaats
Beschikbare ligplaatsen voor passanten (0)

Check direct of het op jouw datum nog beschikbaar is


Lengte * Breedte * Diepte * Water Stroom Prijs (p.d.)

* in meters

Prijzen voor extra personen
Kind 0-4 jr. Kind 5-18 jr. Volwassenen.
€ 0,00 € 0,00 € 0,00

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt