Hatenboer 48

6041TN Roermond

+31-85-500-8734

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Vol

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Kindervoorzieningen
Beveiligde steigers
Speeltuin
Afvalstation
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Uw ervaringen over Jachthaven R.R.&Z.V. Maas en Roer in Roermond delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven R.R.&Z.V. Maas en Roer

De jachthaven van de Roermondse Roei- en Zeilvereniging Maas en Roer ligt op het op het schiereiland Hatenboer, in Roermond. In deze idyllische omgeving kunt u uitstekend tot rust komen en bent u van alle gemakken voorzien.

Vanuit de haven aan de Zuidplas vaart u eenvoudig naar andere Maasplassen, zoals Nieuw Nack, Plas Hatenboer en Noorderplas. Over de Maas kunt u naar plaatsen als Herten, Wesem en Maasbracht varen.

Het haventerrein van de zeilvereniging bevindt zich op een stuk groen van 6 hectare. Er is plaats voor 422 boten. Voor de kleinere bootjes zijn er ruim 100 jollenplaatsen op de wal, naast de trailerhellingen en optuigsteigers. De haven is voorzien van 13 drijvende steigers met elektriciteit en watertappunten. Voor passanten is er beperkte ruimte beschikbaar. Er zijn sanitaire voorzieningen en een was- en droogruimte. In het gezellige clubhuis kunt u terecht voor hapjes en drankjes.

Uw ervaringen over de jachthaven van de Roermondse Roei- en Zeilvereniging Maas en Roer delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt