Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven R.R.&Z.V. Maas en Roer

Jachthaven R.R.&Z.V. Maas en Roer

De jachthaven van de Roermondse Roei- en Zeilvereniging "Maas en Roer" ligt op het op het schiereiland Hatenboer, in Roermond. In deze idyllische omgeving kunt u uitstekend tot rust komen en bent u van alle gemakken voorzien.

Vanuit de haven aan de Zuidplas vaart u eenvoudig naar andere Maasplassen, zoals Nieuw Nack, Plas Hatenboer en Noorderplas. Over de Maas kunt u naar plaatsen als Herten, Wesem en Maasbracht varen.

Het haventerrein van de zeilvereniging bevindt zich op een stuk groen van 6 hectare. Er is plaats voor 422 boten. Voor de kleinere bootjes zijn er ruim 100 jollenplaatsen op de wal, naast de trailerhellingen en optuigsteigers. De haven is voorzien van 13 drijvende steigers met elektriciteit en watertappunten. Voor passanten is er beperkte ruimte beschikbaar. Er zijn sanitaire voorzieningen en een was- en droogruimte. In het gezellige clubhuis kunt u terecht voor hapjes en drankjes.

Uw ervaringen over de jachthaven van de Roermondse Roei- en Zeilvereniging "Maas en Roer delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt