Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Passantenhaven Maasbracht

Passantenhaven Maasbracht

Bent u op doorreis of wilt u gewoon even lekker een tijdje in de op één na grootste Binnenhaven van Europa vertoeven, dan bent u bij passantenhaven Maasbracht op het juiste adres. De Passantenhaven is geopend voor passanten van 1 januari tot 31 december, dus het gehele jaar heeft u de mogelijk het Centrum van de Binnenvaart “Maasbracht” te bezoeken.

In het midden van de Havenboulevard ligt de nieuwe Passantenhaven met meer dan 20 luxe ligplaatsen voor passanten, voorzien van stroom, water, toiletten en douche.
U komt aan wal en begeeft zich onmiddellijk tussen
een scala aan terrassen van diverse restaurants, café’s en ijssalon.
Verder vindt u op ca 500 meter lopen het Centrum van Maasbracht waar diverse winkels en supermarkten zijn gevestigd.
Zo kunt u op zeer korte loopafstand ook het Maas Binnenvaartmuseum, de Tjalk “Nooit-Volmaakt”, de drielingsluizen van Maasbracht en de Leonardusmolen bezoeken. De Gemeente Maasgouw telt maar liefst 172 geregistreerde Rijksmonumenten en is daarmee in de provincie Limburg één van de Gemeenten met het grootste aantal beschermde Rijksmonumenten.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt