Havenstraat 10

6051CR Maasbracht

+31-85-500-8743

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Beveiligde steigers
Winkel
Toiletten
Wastafels
Uw ervaringen over Passantenhaven Maasbracht in Maasbracht delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Karen de Groot
Zeer slechte haven. We moesten uitwijken naar deze haven door problemen met onze wc. Aangezien het winter is, was het water al afgetapt. Toen we vroegen of we gebruik mochten maken van de sanitaire faciliteiten werd er doodleuk gezegt door de havenmeester dat we maar een puts moeten gebruiken. Vervolgens kon de stroomvoorziening onze accu's niet eens opladen, ondanks de 16A. En voor niks wordt dus nog gewoon doodleuk 2 euro de meter gerekend. En de haven meester was nog trots dat ze ons wel 3 euro korting gaf. Door de totale afwezigheid van faciliteiten en een waardeloze havenmeester, zullen wij hier nooit meer langskomen.

Passantenhaven Maasbracht

Bent u op doorreis of wilt u gewoon even lekker een tijdje in de op één na grootste Binnenhaven van Europa vertoeven, dan bent u bij passantenhaven Maasbracht op het juiste adres. De Passantenhaven is geopend voor passanten van 1 januari tot 31 december, dus het gehele jaar heeft u de mogelijk het Centrum van de Binnenvaart “Maasbracht” te bezoeken.

In het midden van de Havenboulevard ligt de nieuwe Passantenhaven met meer dan 20 luxe ligplaatsen voor passanten, voorzien van stroom, water, toiletten en douche.
U komt aan wal en begeeft zich onmiddellijk tussen
een scala aan terrassen van diverse restaurants, café’s en ijssalon.
Verder vindt u op ca 500 meter lopen het Centrum van Maasbracht waar diverse winkels en supermarkten zijn gevestigd.
Zo kunt u op zeer korte loopafstand ook het Maas Binnenvaartmuseum, de Tjalk “Nooit-Volmaakt”, de drielingsluizen van Maasbracht en de Leonardusmolen bezoeken. De Gemeente Maasgouw telt maar liefst 172 geregistreerde Rijksmonumenten en is daarmee in de provincie Limburg één van de Gemeenten met het grootste aantal beschermde Rijksmonumenten.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt