Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Hermus Watersport

Jachthaven Hermus Watersport

De jachthaven van Hermus Watersport is gelegen in het Limburgse Roermond. U vindt de haven in een rustige, natuurrijke omgeving nabij het Nieuw Nack, Plas Hatenboer en Zuidplas, langs de Maas.

Jachthaven Hermus is gelegen op het schiereiland Hatenboer dat omgeven is door de Maasplassen. Vanuit de haven kunt u via de Maas naar pittoreske plaatsen als Herten, Wesem en Maasbracht varen.

In de haven is ruimte voor boten van 4 tot 14 meter in lengte.
Aan de steigers vindt u boxen met een zijsteiger met elektriciteit (tegen betaling verkrijgbaar). Op het haventerrein vindt u goede voorzieningen als parkeergelegenheid, toiletten, douches en wifi (deze zijn gratis voor ligplaatshouders). Eveneens is er een tankstation, watersportwinkel, een kraan/helling en een technische service. Net buiten de haven vindt u twee cafés en restaurants.

Uw ervaringen over de jachthaven van Hermus Watersport delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt