Hatenboer 54

6041TN Roermond

+31-85-500-8403

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Toiletten
Wastafels
Wifi
Uw ervaringen over Jachthaven Hermus Watersport in Roermond delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven Hermus Watersport

De jachthaven van Hermus Watersport is gelegen in het Limburgse Roermond. U vindt de haven in een rustige, natuurrijke omgeving nabij het Nieuw Nack, Plas Hatenboer en Zuidplas, langs de Maas.

Jachthaven Hermus is gelegen op het schiereiland Hatenboer dat omgeven is door de Maasplassen. Vanuit de haven kunt u via de Maas naar pittoreske plaatsen als Herten, Wesem en Maasbracht varen.

In de haven is ruimte voor boten van 4 tot 14 meter in lengte.
Aan de steigers vindt u boxen met een zijsteiger met elektriciteit (tegen betaling verkrijgbaar). Op het haventerrein vindt u goede voorzieningen als parkeergelegenheid, toiletten, douches en wifi (deze zijn gratis voor ligplaatshouders). Eveneens is er een tankstation, watersportwinkel, een kraan/helling en een technische service. Net buiten de haven vindt u twee cafés en restaurants.

Uw ervaringen over de jachthaven van Hermus Watersport delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt