Maasboulevard 101

6041LX Roermond

047-579-3011

200

ligplaats

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Haven meester
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Uw ervaringen over Jachthaven Midwolda in groningen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Teun Bruin
Wij komen hier ieder jaar wel eventjes buurten. Reden: het is een hartstikke leuke haven met leuke gasten en personeel. Het omringende vaargebied mag er trouwens ook wezen.

Jachthaven Helenawerf

4.0 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthaven Helenawerf, ook bekend als “La Bonne Aventure” ligt aan de rand van het stadscentrum van Roermond te midden van de Limburgse Maasplassen.

In totaal zijn er 200 ligplaatsen beschikbaar, variërend in bootslengte van 5 tot 17 meter. Een aantal hiervan zijn bedoeld voor passanten. Naast de Jachthaven vindt u camperplaats Helenawerf, waar plek is voor campers.

In de jachthaven zijn de volgende faciliteiten aanwezig; drinkwatertappunten, 230V. stroomaansluitingen, sanitairgelegenheid met douche, wasserette, voldoende parkeergelegenheid, WIFI en een barbequeplaats met picknicktafels.

Uw ervaringen over de Jachthaven Helenawerf in Roermond delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats houder.


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt