Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Helenawerf

4 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthaven Helenawerf

4 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthaven Helenawerf, ook bekend als “La Bonne Aventure” ligt aan de rand van het stadscentrum van Roermond te midden van de Limburgse Maasplassen.

In totaal zijn er 200 ligplaatsen beschikbaar, variërend in bootslengte van 5 tot 17 meter. Een aantal hiervan zijn bedoeld voor passanten. Naast de Jachthaven vindt u camperplaats Helenawerf, waar plek is voor campers.

In de jachthaven zijn de volgende faciliteiten aanwezig; drinkwatertappunten, 230V. stroomaansluitingen, sanitairgelegenheid met douche, wasserette, voldoende parkeergelegenheid, WIFI en een barbequeplaats met picknicktafels.

Uw ervaringen over de Jachthaven Helenawerf in Roermond delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats houder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt