Witteweg 9

6586AE Plasmolen

024-791-0002

100

ligplaats

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Haven meester
Kindervoor zieningen
Kleedkamers
Beveiligde steigers
Tankstation
Speeltuin
Afvalstation
Winkel
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven Midwolda in groningen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven Eldorado

Jachthaven Eldorado is gelegen in het Noord-Limburgse plaatsje Plasmolen. De haven heeft een prachtige ligging aan de Mookerplas en beschikt over uitstekende voorzieningen.

Op uw vaartochten langs het Maas-Waalkanaal is deze omgeving een fraai start- of eindpunt of een leuke tussenstop. De haven is onderscheiden met een Blauwe vlag, wat garant staat voor een hoge kwaliteit aan service en voorzieningen.

In de jachthaven vindt u ruime en verlichte steigers voor schepen tot 22 meter. Er zijn jaarplaatsen, seizoensplaatsen en passantenplaatsen beschikbaar. Aan de steiger vindt u elektra en stromend water. Naast schoon en modern sanitair vindt u op het haventerrein een wasserette, drijvend tankstation, boatshop, supermarkt en restaurants. Voor kinderen is er een speeltuin en kinderbad met waterspeeltuin.

Uw ervaringen over de Jachthaven Eldorado delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt