Witteweg 9

6586AE Plasmolen

+31-85-500-8481

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Kindervoorzieningen
Kleedkamers
Beveiligde steigers
Tankstation
Speeltuin
Afvalstation
Winkel
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven Eldorado in Plasmolen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Eduard
In mijn optiek de meest complete jachthaven van Limburg! Je wordt hier altijd goed geholpen. Diverse werkzaamheden aan mijn vorige en huidige boot laten uitvoeren. Zijn echt vakmensen daar!
Alfred
Wij hebben bij veel havens in de omgeving een jaarplaats gehad. Vroeger ook al eens bij Eldorado. Wij dachten het gras is groener ergens anders maar Eldorado is echt speciaal. De sfeer, de medewerkers, de faciliteiten. Alles klopt. Wij willen niet anders meer. Alles wordt voor ons verzorgd van winterstalling tot reparaties en onderhoud. Ze zijn ook nog eens Volvo dealer met 2 monteurs die werkelijk alles kunnen. Kunnen ze het niet dan regelen ze het voor je.

Jachthaven Eldorado

Jachthaven Eldorado is gelegen in het Noord-Limburgse plaatsje Plasmolen. De haven heeft een prachtige ligging aan de Mookerplas en beschikt over uitstekende voorzieningen.

Op uw vaartochten langs het Maas-Waalkanaal is deze omgeving een fraai start- of eindpunt of een leuke tussenstop. De haven is onderscheiden met een Blauwe vlag, wat garant staat voor een hoge kwaliteit aan service en voorzieningen.

In de jachthaven vindt u ruime en verlichte steigers voor schepen tot 22 meter. Er zijn jaarplaatsen, seizoensplaatsen en passantenplaatsen beschikbaar. Aan de steiger vindt u elektra en stromend water. Naast schoon en modern sanitair vindt u op het haventerrein een wasserette, drijvend tankstation, boatshop, supermarkt en restaurants. Voor kinderen is er een speeltuin en kinderbad met waterspeeltuin.

Uw ervaringen over de Jachthaven Eldorado delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt