Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Eldorado

Jachthaven Eldorado

Jachthaven Eldorado is gelegen in het Noord-Limburgse plaatsje Plasmolen. De haven heeft een prachtige ligging aan de Mookerplas en beschikt over uitstekende voorzieningen.

Op uw vaartochten langs het Maas-Waalkanaal is deze omgeving een fraai start- of eindpunt of een leuke tussenstop. De haven is onderscheiden met een Blauwe vlag, wat garant staat voor een hoge kwaliteit aan service en voorzieningen.

In de jachthaven vindt u ruime en verlichte steigers voor schepen tot 22 meter. Er zijn jaarplaatsen, seizoensplaatsen en passantenplaatsen beschikbaar. Aan de steiger vindt u elektra en stromend water. Naast schoon en modern sanitair vindt u op het haventerrein een wasserette, drijvend tankstation, boatshop, supermarkt en restaurants. Voor kinderen is er een speeltuin en kinderbad met waterspeeltuin.

Uw ervaringen over de Jachthaven Eldorado delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt