Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven De Waterwolf

Jachthaven De Waterwolf

Aan het Reitdiep in het Noord-Groningse Lauwerzijl, vindt u Jachthaven de Waterwolf. Naast de haven is een camping, gelegen in het weidse Middag-Humsterland. Hierdoor bent u van alle gemakken voorzien en vaart u vanuit hier eenvoudig naar het Lauwersmeer of de stad Groningen.

De haven biedt ligplaatsen voor verschillende boten: van jachten tot vissersbootjes. Er is een 150 meter lange steiger voor passanten. Iedere steiger is uitgerust met nachtverlichting, elektriciteit en een watertappunt. Eveneens is er een trailerhelling en een pompstation met diesel aanwezig.

In de nabije omgeving kunt u uitstekend zwemmen, vissen, fietsen of wandelen. De camping beschikt over een zwembad en er is een restaurant aanwezig met een uitgebreide menukaart.

Uw ervaringen over de Jachthaven de Waterwolf delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt