Teenstraweg 4

9885TA Lauwerzijl

+31-85-500-8285

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Kindervoorzieningen
Kleedkamers
Beveiligde steigers
Tankstation
Speeltuin
Afvalstation
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Uw ervaringen over Jachthaven De Waterwolf in Lauwerzijl delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven De Waterwolf

Aan het Reitdiep in het Noord-Groningse Lauwerzijl, vindt u Jachthaven de Waterwolf. Naast de haven is een camping, gelegen in het weidse Middag-Humsterland. Hierdoor bent u van alle gemakken voorzien en vaart u vanuit hier eenvoudig naar het Lauwersmeer of de stad Groningen.

De haven biedt ligplaatsen voor verschillende boten: van jachten tot vissersbootjes. Er is een 150 meter lange steiger voor passanten. Iedere steiger is uitgerust met nachtverlichting, elektriciteit en een watertappunt. Eveneens is er een trailerhelling en een pompstation met diesel aanwezig.

In de nabije omgeving kunt u uitstekend zwemmen, vissen, fietsen of wandelen. De camping beschikt over een zwembad en er is een restaurant aanwezig met een uitgebreide menukaart.

Uw ervaringen over de Jachthaven de Waterwolf delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt