Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven WSV de Watergeuzen

Jachthaven WSV de Watergeuzen

Jachthaven W.S.V. de Watergeuzen bestaat uit een kampeerterrein en een jachthaven, deze worden beheerd door de W.S.V. de watergeuzen. U kunt rustig uw plekje zoeken voor uw camper, in de loop van de dag zal de havenmeester bij u langs komen.

Dit is een rustige landelijke camping, met uitzicht over de landerijen gelegen aan de dorpsrand. Op de camping vindt u alle benodigde faciliteiten. Tevens zijn er camperplaatsen beschikbaar.

Dit gebied heeft prachtige fietsroutes. Er is een winkel op loopafstand (5 min.) en dit terrein ligt vlakbij natuurgebied Lauwersmeer. De oversteek met het veer naar Schiermonnikoog is op fietsafstand.

Uw ervaringen over de Jachthaven W.S.V. de Watergeuzen in Ulrum delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats houder.


Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt