Brugweg 12

9971CT Ulrum

+31-85-500-8172

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Havenmeester
Afvalstation
Toiletten
Wastafels
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven WSV de Watergeuzen in Ulrum delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Fam. Bob van Huizen
Heerlijke gemoedelijke plek. Rustig, wijds uitzicht, prachtig sanitair fijne beheerder. Terugkomplek.
Fam. Bob van Huizen
Heerlijke gemoedelijke plek. Rustig, wijds uitzicht, prachtig sanitair fijne beheerder. Terugkomplek.
Weegels Leon en Sjannie
wij hebben drie nachten bij jullie op de plek gestaan mooie plek vriendelijk beheerder goed vrij willegers werk

Jachthaven WSV de Watergeuzen

Jachthaven W.S.V. de Watergeuzen bestaat uit een kampeerterrein en een jachthaven, deze worden beheerd door de W.S.V. de watergeuzen. U kunt rustig uw plekje zoeken voor uw camper, in de loop van de dag zal de havenmeester bij u langs komen.

Dit is een rustige landelijke camping, met uitzicht over de landerijen gelegen aan de dorpsrand. Op de camping vindt u alle benodigde faciliteiten. Tevens zijn er camperplaatsen beschikbaar.

Dit gebied heeft prachtige fietsroutes. Er is een winkel op loopafstand (5 min.) en dit terrein ligt vlakbij natuurgebied Lauwersmeer. De oversteek met het veer naar Schiermonnikoog is op fietsafstand.

Uw ervaringen over de Jachthaven W.S.V. de Watergeuzen in Ulrum delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats houder.Jachthavens en ligplaatsen in de buurt