Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Passantenhaven 't Eiland

Passantenhaven 't Eiland

Passantenhaven 't Eiland ligt aan de Binnensluis aan de noordzijde van Schans in Munnekezijl. U vaart vanuit hier eenvoudig het Munnekezijlsterried op die de grens vormt tussen Friesland en Groningen.

De haven is gelegen nabij het 18e-eeuwse sluizencomplex de Schans. De vaart loopt van het dorp naar Zoutkamperril.

De jachthaven biedt vaste ligplaatsen en passantenplaatsen aan. Echter beschikt 't Eiland mogelijk niet over de basisfaciliteiten voor uw verblijf (douches, toilet, elektriciteit ). In de buurt zijn eet- en drinkgelegenheden te vinden.

Uw ervaringen over de jachthaven Passantenhaven t' Eiland delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt