Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Watersportvereniging Kollum

Jachthaven Watersportvereniging Kollum

De haven is prachtig gelegen aan de rand van het dorp Kollum. Van daar uit bent u in ca. een half uur varen via de staande mastroute op het Lauwersmeer, een prachtig uitgestrekt natuurgebied met ca. 1000 ha bevaarbaar water. En is het weer even van slag dan is het dorp met zijn winkelstraat een gezellig uitje.

De haven is in 1981 aangelegd en wordt voor 90% bevolkt door motorbootvaarders. Voor motorbootvaarders is de route langs het dorp (max. doorvaarthoogte 2.85m) naar het Prinses Margrietkanaal/Kolonelsdiep een snelle verbinding naar de Friese en Groninger wateren.

De boxmaten variëren van 5.50m tot 10.50m.

In de zomermaanden is de haven gastheer voor vele passanten die de rust van dit gebied hebben ontdekt. Er is 125m aanlegoever voor deze bezoekers beschikbaar.

Uw ervaringen over Jachthaven Watersportvereniging Kollum delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats houder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt