Cantecleer 2

9291AR Kollum

+31-85-500-8121

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Havenmeester
Afvalstation
Toiletten
Wasserette
Wifi
Uw ervaringen over Jachthaven Watersportvereniging Kollum in Kollum delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven Watersportvereniging Kollum

De haven is prachtig gelegen aan de rand van het dorp Kollum. Van daar uit bent u in ca. een half uur varen via de staande mastroute op het Lauwersmeer, een prachtig uitgestrekt natuurgebied met ca. 1000 ha bevaarbaar water. En is het weer even van slag dan is het dorp met zijn winkelstraat een gezellig uitje.

De haven is in 1981 aangelegd en wordt voor 90% bevolkt door motorbootvaarders. Voor motorbootvaarders is de route langs het dorp (max. doorvaarthoogte 2.85m) naar het Prinses Margrietkanaal/Kolonelsdiep een snelle verbinding naar de Friese en Groninger wateren.

De boxmaten variëren van 5.50m tot 10.50m.

In de zomermaanden is de haven gastheer voor vele passanten die de rust van dit gebied hebben ontdekt. Er is 125m aanlegoever voor deze bezoekers beschikbaar.

Uw ervaringen over Jachthaven Watersportvereniging Kollum delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats houder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt