Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Boei 12

5 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthaven Boei 12

5 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthaven Boei 12 is gelegen in het Groningse Steendam. U vindt deze haven aan de zuidzijde van het Schildmeer in het noordoosten van de provincie. Het is een perfecte omgeving voor wandelaars, fietsers en watersporters om te zeilen, surfen, vissen of stukje te varen.

De haven is onlangs gronding gerenoveerd en biedt 160 ligplaatsen. Op de wal is plaats voor ca. 25 kleine boten. Het terrein is voorzien van een portaalkraan en een trailerhelling. Naast de haven vindt u een parkeerterrein waar u gebruik van kunt maken.

Aan de haven vindt u een vakantiepark en een paviljoen met groot terras waar u kunt eten en drinken. Op kleine afstand vindt u een golfbaan en een lokale watersportvereniging. Het plaatsje Siddeburen is op zo'n 4 km afstand gelegen, waar u de meest dichtsbijzijnde supermarkt vindt.

Uw ervaringen over Jachthaven Boei 12 delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt