Roegeweg 3

9629PA Steendam

+31-85-500-8706

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Vol

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Beveiligde steigers
Toiletten
Wastafels
Wifi
Kindervoorzieningen
Kleedkamers
Tankstation
Speeltuin
Afvalstation
Winkel
Wasserette
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven Boei 12 in Steendam delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Anoniem
FANTASTISCHE HAVEN!!!

Jachthaven Boei 12

5.0 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthaven Boei 12 is gelegen in het Groningse Steendam. U vindt deze haven aan de zuidzijde van het Schildmeer in het noordoosten van de provincie. Het is een perfecte omgeving voor wandelaars, fietsers en watersporters om te zeilen, surfen, vissen of stukje te varen.

De haven is onlangs gronding gerenoveerd en biedt 160 ligplaatsen. Op de wal is plaats voor ca. 25 kleine boten. Het terrein is voorzien van een portaalkraan en een trailerhelling. Naast de haven vindt u een parkeerterrein waar u gebruik van kunt maken.

Aan de haven vindt u een vakantiepark en een paviljoen met groot terras waar u kunt eten en drinken. Op kleine afstand vindt u een golfbaan en een lokale watersportvereniging. Het plaatsje Siddeburen is op zo'n 4 km afstand gelegen, waar u de meest dichtsbijzijnde supermarkt vindt.

Uw ervaringen over Jachthaven Boei 12 delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt