Tichelerstraat 15

7202BC Zutphen

+31-85-500-8780

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven WSV de Mars in Zutphen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven WSV de Mars

De jachthaven van Watersportvereniging De Mars in Zuthpen, bevindt zich in een zijarm van de IJssel in het noorden van de stad. Nabij de uiterwaarden van Gelderland en met goede voorzieningen in de haven zult u hier een prettig verblijf hebben.

Vaart u langs de stadskade dan vindt u de haveningang zo'n 2 km. voorbij de oude brug bij kilometerpaal 930. Komt u vanuit Deventer, dan vindt u deze net voorbij het Twentekanaal.

De haven beschikt over ca. 96 ligplaatsen en heeft een gezellig restaurant. Vanaf het terras heeft u een wijds uitzicht over de groene omgeving. Tot de voorzieningen in de haven behoren: sanitair, elektriciteit, wifi, wasserette, vuilwaterstation, stortplaats voor chemisch toilet en ruime parkeerplaatsen.

Uw ervaringen over de jachthaven van W.S.V. De Mars delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt