Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven WSV de Mars

Jachthaven WSV de Mars

De jachthaven van Watersportvereniging De Mars in Zuthpen, bevindt zich in een zijarm van de IJssel in het noorden van de stad. Nabij de uiterwaarden van Gelderland en met goede voorzieningen in de haven zult u hier een prettig verblijf hebben.

Vaart u langs de stadskade dan vindt u de haveningang zo'n 2 km. voorbij de oude brug bij kilometerpaal 930. Komt u vanuit Deventer, dan vindt u deze net voorbij het Twentekanaal.

De haven beschikt over ca. 96 ligplaatsen en heeft een gezellig restaurant. Vanaf het terras heeft u een wijds uitzicht over de groene omgeving. Tot de voorzieningen in de haven behoren: sanitair, elektriciteit, wifi, wasserette, vuilwaterstation, stortplaats voor chemisch toilet en ruime parkeerplaatsen.

Uw ervaringen over de jachthaven van W.S.V. De Mars delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt