Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Passantenhaven De Nieuwe Aanleg

Passantenhaven De Nieuwe Aanleg

De Nieuwe Aanleg is praktisch gelegen in de driehoek Deventer – Zutphen – Lochem aan het Twentekanaal en beschikt over een eigen passantenhaven en camperplaatsen.

Voorzieningen als douches, toiletten, water en elektriciteit zijn aanwezig. Een overnachting op de camperplaats of in de haven kost 12,50 euro per nacht, inclusief stroom en WIFI.

Douchemunten kosten 1 euro per stuk, deze zijn tevens te gebruiken om water te tanken. 1 douchemunt is geldig voor 100 liter water.

Uw ervaringen over de passantenhaven De Nieuwe Aanleg in Almen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt