Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Vispoorthaven

Jachthaven Vispoorthaven

De jachthaven van Zutphen is de Vispoorthaven. Deze ligt in een kom, pal tegen het oude centrum van Zutphen aan.
Let op bij het binnenvaren, de ingang is niet breed. De meldsteiger is direct rechts bij de ingang. Reserveren is niet mogelijk.

Kleinere boten (tot 9,5 m) mogen in een box met zijarm aan de drijvende middensteiger, waar elektra en gratis water is. Grotere schepen krijgen een ligplaats aan de kade, waar geen voorzieningen zijn. De sanitaire voorzieningen zijn gedateerd en minimaal maar voldoen. Vanaf de kade is het een stukje lopen naar het sanitair.

Uw ervaringen over Jachthaven Vispoorthaven delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt